Všechny fotografie: Jaromír Šiša
Smutný a na konci přece jen veselý příběh kocoura Karla
6. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
11.2.2024 21:33
Máte můj obdiv. Přeji vám i vašim kočičím přátelům nechť se daří. :-)
Ludmila Černá
9.2.2024 20:19
Smekám a děkuji. Za kočky i za milý příběh s dobrým koncem. Právě zažíváme trošinku podobný. Ten náš nalezenec je loňské kotě.
Anna Potůčková
8.2.2024 20:34
Moc hezký článek, jste prima když jste zachránil kocoura Karla. Kéž by vždy byli jen zachránci a ne trýznitelé zvířat.
Eva Mužíková
8.2.2024 19:59
Pane Šišo, děkuji Vám. Takové příběhy mám moc ráda. Kéž by mělo spousta toulavých zvířat takové štěstí jako Váš Karel.
Naděžda Špásová
8.2.2024 15:45
Ano, fandím lidem, kteří se umí postarat o toulavá zvířata, kočky jsou kouzelné.
Zdenka Jírová
7.2.2024 01:28
To jsem ráda, že to s Karlem dobře dopadlo. Také jsem měla starosti se zuby kočičky, která má sice PP, ale její původní majitelka asi zanedbala výživu, měla velké potíže se zuby, má jich několik vytržených a teď jí vypadl i špičák. Bude jí 12 let, ale doufám, že to nebude pokračovat.
Marcela Pivcová
6.2.2024 21:11
Potěší mě vždy vyprávění o nějakém zvířátku, kterému se v životě nevedlo dobře, ale brzy se našel člověk, který mu pomohl - zachránil, zařídil léčení a nakonec získal v nalezeném zvířeti i kamaráda. Takový člověk si zaslouží mezi lidmi jen obdiv a uznání. Máte mé sympatie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA