Smutný a na konci přece jen veselý příběh kocoura Karla
Všechny fotografie: Jaromír Šiša

Smutný a na konci přece jen veselý příběh kocoura Karla

6. 2. 2024
domácí mazlíčci kočka
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Máte můj obdiv. Přeji vám i vašim kočičím přátelům nechť se daří. :-)
Jaromír Šiša
Spolu s Karlem děkujeme všem za komentáře. :-)
Ludmila Černá
Smekám a děkuji. Za kočky i za milý příběh s dobrým koncem. Právě zažíváme trošinku podobný. Ten náš nalezenec je loňské kotě.
Anna Potůčková
Moc hezký článek, jste prima když jste zachránil kocoura Karla. Kéž by vždy byli jen zachránci a ne trýznitelé zvířat.
Eva Mužíková
Pane Šišo, děkuji Vám. Takové příběhy mám moc ráda. Kéž by mělo spousta toulavých zvířat takové štěstí jako Váš Karel.
Naděžda Špásová
Ano, fandím lidem, kteří se umí postarat o toulavá zvířata, kočky jsou kouzelné.
Jana Jurečková
Karlovi jste zachránil život a zvíře si to pamatuje a je věrné.
Eva Klímová
Krásný příběh , spokojené číči .
Zdenka Jírová
To jsem ráda, že to s Karlem dobře dopadlo. Také jsem měla starosti se zuby kočičky, která má sice PP, ale její původní majitelka asi zanedbala výživu, měla velké potíže se zuby, má jich několik vytržených a teď jí vypadl i špičák. Bude jí 12 let, ale doufám, že to nebude pokračovat.
Marcela Pivcová
Potěší mě vždy vyprávění o nějakém zvířátku, kterému se v životě nevedlo dobře, ale brzy se našel člověk, který mu pomohl - zachránil, zařídil léčení a nakonec získal v nalezeném zvířeti i kamaráda. Takový člověk si zaslouží mezi lidmi jen obdiv a uznání. Máte mé sympatie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%