Ilustrační foto: Pixabay
Kdo zvítězil v poslední soutěži roku 2023?
3. 1. 2024Na začátku loňského prosince jsme vyhlásili poslední literární soutěže roku 2023. Čtenáři měli za úkol napsat své příběhy na dvě témata - Vánoční vzpomínání a Zážitek roku. Kdo vyhrál?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
3.1.2024 18:41
Švédská herečka Ingrid Bergmanová, /po které mi máma dala jméno:),/ kdysi prohlásila: " Nelituji ničeho, co jsem udělala, spíš lituji toho, co jsem neudělala" . A tak můžeme psát, čeho litujeme, že jsme neudělali. Další témata: Co máme nevíme, až když to ztratíme. Nebo: Lépe se starým papati nežli s mladým plakati (Čelakovský). Nebo: Člověk v dluzích je chycen do sítě.
Marie Měchurová
3.1.2024 18:06
Blahopřeji všem vítězům!! Téma: Láska kvete v každém věku. Fotosoutěž: Zátiší - Dobroty na talíři
Alena Velková
3.1.2024 17:36
Výhercům moc gratuluju! Téma: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne :-)
Daniela Řeřichová
3.1.2024 17:15
Velká gratulace oceněným a poděkováním všem zúčastněným za silné příběhy.
Anna Potůčková
3.1.2024 16:35
Všem výhercům upřímně blahopřeji, některé články se četly na jedno nadechnutí, jak byly zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA