FOTO: Pexels a Ingimage
Šátek. Malá věc, která dokáže dělat zázraky
27. 1. 2024Některé stojí tisíce a jsou z pravého hedvábí, jiné se dají koupit za pár korun koupit na tržišti. Mohou být zářivě a bláznivě barevné stejně jako decentně nenápadné. Zpravidla ale poslouží stejně – ozvláštní oblečení a dámám vyššího věku rozhodně sluší.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
27.1.2024 16:52
Krása! Já mám ráda šály, šálky, šáličky, šátky nějak neumím vázat, ale nevadí, výsledek je stejný - hezky doplní oblečení ...
Jarmila Komberec Jakubcová
27.1.2024 12:43
Ráda používám různé šátky jako doplněk. Nejvíc se mi líbí poslední modelka v šedém kostýmku a starorůžovým šátkem.
Jana Kollinová
27.1.2024 12:16
Modelky na fotografiích jsou nádherné samy o sobě a šátek je jen komerčně podmíněným doplňkem, což šátku neubírá jeho kouzlo chtěného. Měla jsem období, kdy šála vhodné barevné kombinace oživila můj profesní dres kód. Na šátek mám krátký krk a šátek připomíná spíše chomout.
Marie Macková
27.1.2024 10:45
Bez šátku ani ránu. Mně se líbily i šátky obyčejně uvázané na hlavách venkovských (ale občas i městských) babiček.
Marie Ženatová
27.1.2024 10:37
Ano, musím to potvrdit, že šátky dokáží zázraky - mám jich hodně a dokáži je také zajímavě vázat. Byla jsem v Olomouci na podzimní Flóře a tam mne oslovily dvě mladší ženy - jestli bych jim nemohla ukázat, jak váži šátek - ráda jsem jim to ukázala a ještě mnoho jiných dalších variant. Byly tomu velmi rády ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA