FOTO: archiv Michaely Přibové
Zážitek roku: Nikki
31. 12. 2023Jsem v důchodu třetím rokem. Volný čas využívám na své koníčky, cizí jazyky, hodně čtu apod. Moje jediná dcera žije ve Švédsku. Dávno jsem si zvykla, jak organizovat svůj osamělý život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
3.1.2024 13:57
Posílám velkou gratulaci k vnučce a přeji Vám, abyste ji mohla co nejdříve obejmout tady u nás.
Soňa Prachfeldová
2.1.2024 10:18
Míšo, to je velká radost pro vás obě. Přeji lásku, zdraví, štěstí. ♥
Zdenka Jírová
1.1.2024 15:51
Přeji vám, aby jste si svá přání s vnučkou mohla splnit. Přeji vám i vaší vnučce do nového roku hodně zdraví a štěstí.
Marie Měchurová
1.1.2024 14:03
Mít vnoučata je velká radost. Přeju Vám oběma hodně radosti s malou Nikki...
Jana Kollinová
1.1.2024 10:46
Gratuluji k vnučce Nikki, která bude pro Vás trvale nejlepším zážitkem každého dalšího roku.
Michaela Přibová
31.12.2023 23:15
Všem vám děkuji za zájem a příspěvky. Jendo, vaší dceři přeji, ať do toho praští :). Všem íčkařům a redakci přeji, ať je rok 2024 co nejlepší, hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a lásky. A taky se těším na další články íčkařů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA