Zážitek roku 2023: Nejkrásnější oslava narozenin
FOTO: Marie Měchurová

Zážitek roku 2023: Nejkrásnější oslava narozenin

31. 12. 2023

Čas je běžec dlouhým krokem, chvíli pokoj nedá si... zpívá se v jedné písničce, a je to svatá pravda. V polovině ledna mi bude osmdesát. Musím se smířit s tím, že už budu opravdu "starý kmet".

Můj příběh Poslední soutěž 2023 rodina
Hodnocení:
(5 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Heulerová
Mirku, pozdě, ale přeci.... přeju všechno nejlepší k narozeninám....a náš bezva rodinu!
Blanka Lazarová
Mirku, moc pěkně ti to rodina připravila. Máš být na co hrdý. Bezva jste si to všichni užili. Tak ať se daří a možná i stovka bude. :-) :-) :-)
Daniela Řeřichová
Mirku, moc hezká bilance tvého života a báječné rodinné setkání u příležitosti tvého jubilea. Pozvedám číši a připíjím na zdraví: Živijó, mnoha ljeta!...
Hana Polednová
Mirku, bezva oslava a přeji ti moc a moc zdravíčka do dalších let. Dočetla jsem se, že narozeniny budou až v polovině ledna, takže jsi stále ještě bez té osmíčky na začátku.
Alena Tollarová
Hodně zdraví!!!
Libuše Křapová
Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám ?
Soňa Prachfeldová
Krásné setkání s rodinou. Milý Mirku, přát ti ještě nebudu k narozeninám, ale popřeji ti k tvé rodině. Ty a Maruška, jste skvělá dvojka. Dvakrát jsme se sešli na předvánočním setkání icka a v Řevnicích a mně připadá, že vás znám celý život. Takové divy dělá to, když si vidíme do očí. Krásný příběh o tvém dosavadním životě. A že jich ještě bude. :-)
Jitka Hašková
Báječná oslava. Gratuluji. jsem také ročník 44, ale až v říjnu.
Miloslava Richterová
Pěkná oslava, gratuluji, hodně zdraví !
Eva Mužíková
Rodinná sešlost jak má být. Fotky jsem si prohlížela několikrát a snažila s určit kdo je kdo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%