Setkání Íčkařů v Srbsku. FOTO: Jan Raška
Rok s i60, největším portálem pro seniory, který motivuje, inspiruje a propojuje čtenáře z celého Česka
31. 12. 2023Máme za sebou další rok s Íčkem, nejnavštěvovanějším českým webem pro aktivní seniory. Jaký byl? Určitě bohatý obsahem. Tolik krásných čtenářských příspěvků - básní, povídek, cestopisů, tipů na výlety, ale i různých zamyšlení a glos nenajdete na jiném serveru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
31.12.2023 15:16
I já jen krátce. Je to moc hezké, když se sejdou lidé z naší mini země. A hlavně chci pogratulovat Vlad'ce k ocenění . :-) :-)
Libuše Křapová
31.12.2023 14:58
Jen krátce - jsem za íčko moc ráda, děkuji redakci, blahopřeji Vlaďce a všem nám přeji co nejúspěšnější nový rok :-)
Alena Tollarová
31.12.2023 14:52
Především musím moc a moc poděkovat za další skvělý rok s "naším" íčkem a popřát jeho šéfredaktorovi a všem, kdo se na jeho chodu podílejí, neutuchající elán do dalšího roku. Jsem ráda, že mohu být už devět let malým kolečkem v soustrojí. A Tobě, Vlaďko, gratuluji k ocenění íčkařem roku. Tvoje články jsou vždy perfektně připravené, čtivé a s krásnými fotografiemi.
Vladislava Dejmková
31.12.2023 14:40
Jé, to je milé překvapení! Děkuji za ocenění. J. Raškovi, redakci i všem přiznivcům portálu i60 přeji, aby další rok prožili zdraví, v pohodě a méli kolem sebe samé dobré lidi.
Zdenka Soukupová
31.12.2023 14:25
Jsem moc ráda, že jsem tento portál objevila a že můžu být v íčkové partě. Honzo, moc děkuji za to, jak se o íčko i nás staráš. Přeju Tobě, celé redakci i všem členům veselého Silvestra a v příštím roce hodně aktivit a hlavně ZDRAVÍ. Tak na ZDRAVÍ... :-)
Naděžda Špásová
31.12.2023 14:01
Ano, hezký napsané. Gratuluji V. Dejmkové ke zvolení íčkařkou roku. :-) Jsem ráda, že se mohu někde prezentovat, že jsem začala fotit a psát. A velkou radost mám vždycky z toho, že jsem mohla někoho potěšit a ještě větší, když je na moje dílo pozitivně hodnocené. :-) Doufám, že mně i všem ostatním Íčko ještě dlouho vydrží a přeji mu do roku 2024 hodně štěstí a úspěchů. :-)
Anna Potůčková
31.12.2023 13:48
Moc hezky shrnuto, co se na Íčku dělo, děje a dít bude. Íčko se stalo moji neškodnou drogou, den bez Íčka si nedovedu vůbec představit. A za všechno to zpestření všedních dnů redakci a především Tobě Honzo moc děkuji. A budu se těšit na další dny s Íčkem, na soutěžení, na setkání a také na všechny články, fotografie apod. Tak štastný Nový rok 2024 celé rodině Íčkařů, at už jste odkudkoliv!
Danuše Onderková
31.12.2023 13:31
Honzo, jako každý rok krásně napsané (nikoli opsané) zhodnocení celého roku, i bez TEBE by NAŠE IČKO nebylo, takže poděkování patří i tobě a celé redakci...Díky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA