Setkání Íčkařů v Srbsku. FOTO: Jan Raška
Rok s i60, největším portálem pro seniory, který motivuje, inspiruje a propojuje čtenáře z celého Česka
31. 12. 2023Máme za sebou další rok s Íčkem, nejnavštěvovanějším českým webem pro aktivní seniory. Jaký byl? Určitě bohatý obsahem. Tolik krásných čtenářských příspěvků - básní, povídek, cestopisů, tipů na výlety, ale i různých zamyšlení a glos nenajdete na jiném serveru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
31.12.2023 19:13
Děkuju, že můžu být s vámi na íčku. Jsem ráda, že jsem vás našla. Posílám vám všem a redakci přání všeho dobrého v dalším roce a Vlaďce moc gratuluju k ocenění.
Eva Mužíková
31.12.2023 19:05
Honzo, krátce a výstižně. Děkuji Ti za vše co pro dobrý chod ička děláš. Jsem ráda členem této velké " rodiny". Bertice
Hana Polednová
31.12.2023 18:55
Na závěr roku moc hezký článek. Děkuji Honzo a mám velkou radost, že patřím do velké íčkařské rodiny. Sice jsem tu necelých 7 let, ale prožila jsem toho s íčkem hodně a získala skvělé kamarády a přátele. Úžasný portál a já přeji celé redakci i všem milým íčkařům vše jen dobré do nového roku a abychom se ve zdraví potkávali nejen zde, ale i kdekoliv a kdykoliv napříč republikou.
Miloslava Richterová
31.12.2023 18:29
Díky, pěkný článek, pěkné přání, které opětuji, hodně dobrých nápadů v příštím roce! Vlaďko, gratuluji. Krásný nový rok všem :-)
Marie Seitlová
31.12.2023 18:29
Honzo děkuji ti ičko, že se můžeme setkávat, našla jsem tu přátele, mohu číst jejich články, prohlížet si krásné fotky. Přeji redakci zdraví a úspěšný rok 2024.
Jarmila Komberec Jakubcová
31.12.2023 17:39
Velmi pěkný článek a jsem ráda, že už 10 let patřím do íčkařské rodiny. Díky tomu jsem poznala osobně i virtuálně hodně zajímavých lidí. Portál nás spojuje napříč naší zemí. Těším se na další srazy.
Marie Ženatová
31.12.2023 17:33
Děkuji za srdce za tento vynikající článek a přeji do nového roku jen všechno nej, nej, nejlepší* ♥
Jitka Hašková
31.12.2023 17:02
Honzo, moc děkuji za íčko. Našla jsem zde mnoho nových kamarádek. Příspěvky, ať již články, fotky atd. jsou príma. Těším se na setkání na jaře nebo v létě. Doufám, že budu na tom lépe se zdravím a budu se moct účastnit celého setkání. Gratuluji Vlaďce Dejmkové k ocenění. Je moc šikovná.
Hana Práglová
31.12.2023 15:58
Honzo, patří ti velké DÍKY!
Tento portál je skvělý a jsem ráda, že mohu být jeho součástí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA