Zážitek roku? Těžká volba...
Tandemový seskok s vnučkou. FOTO: Libor Skořupa

Zážitek roku? Těžká volba...

26. 12. 2023

Rozhodla jsem se s vámi podělit o zážitek roku, abych nezakrněla v psaní. Ale zjistit ten nejhezčí zážitek? To je letos dost těžký výběr. A tak budu vzpomínat…

aktivní senioři Můj příběh Poslední soutěž 2023
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Danuš, bezva zážitky. Ať se Ti daří i v novém roce uskutečňovat prima zážitky v plném zdraví.
Marie Ženatová
Všechny zážitky* jsou obdivuhodné ♥
Daniela Řeřichová
Super bilance! Danko, ty máš šťastnou povahu a dokážeš se radovat ze života i ve chvíli, kdy si jiní stěžují. Přeji Ti další rok plný hezkých zážitků a gratuluji k odvážné vnučce, která jde ve Tvých šlépějích. :-)
Marie Seitlová
Všechny zážitky jsou super a hlavně, že se tobě líbily.
Soňa Prachfeldová
Danko, už jsem jednou napsala a není to tu. Tak tedy, pro mě jsi tak prima ženská do pohody i nepohody. A myslím, že i pro své okolí a rodinu. Přeji ti krásný pobyt v Anglii a šťastný zdravý Nový rok. ☀️
Pavel Ouběch
Paní Danuše Onderková, souhlasíte se mnou ? Tak nějak po svém ...... :-) Přesvědčila jste mne, že narcismus konec konců není to nejhorší, co může člověka potkat. Horší je překrucování pravdy. Díky.
Libuše Heulerová
Danuš, těžký výběr....všechny jsou báječný!!! Fandím Ti!!!
Miloslava Richterová
Paráda:-)
Anna Potůčková
Nevybrala bych si, jsou všechny krásné a mají něco do sebe.
Danuše Onderková
Evi M. to jsem si přála když mi bylo 35, dnes už ne, to by se moje kosti určitě rozpadly :)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%