Zážitek roku? Těžká volba...
Tandemový seskok s vnučkou. FOTO: Libor Skořupa

Zážitek roku? Těžká volba...

26. 12. 2023

Rozhodla jsem se s vámi podělit o zážitek roku, abych nezakrněla v psaní. Ale zjistit ten nejhezčí zážitek? To je letos dost těžký výběr. A tak budu vzpomínat…

aktivní senioři Můj příběh Poslední soutěž 2023
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše Onderková
Pavel Ouběch, naprosto s vámi souhlasím, proto jsou mé nejlepší zážitky moje a se mnou...
Vladislava Dejmková
Krásné zážitky!
Eva Mužíková
Danko, Ty jsi zkrátka živel. Já nevyberu který zážitek je podle mne lepší, já si počkám, až v budoucnu budeš skákat z mostu na gumovém laně. / nevím jak se to správně píše/.
Jitka Hašková
Danuše, Ty jsi úžasná. Pro mne nejlepší zážitek jsi TY.
Jana Šenbergerová
Danuško, přeji ti hodně elánu, dobrých nápadů a dalších krásných zážitků.
Pavel Ouběch
Je nutné, aby se nejlepší zážitek týkal mne a ne někoho jiného - bez mé účasti ? Pak by těch nejlepších zážitků byla celá řada. To je, řekl bych, mnohem lepší volba.
Blanka Lazarová
Přeji hodně takových báječných zážitků. Jeden lepší než druhý. Tak si to pěkně užij. :-)
Alena Velková
To je těžká volba, mezi tak krásnými zážitky!
Naděžda Špásová
PS. Fotky jsou pohodové a hezké.
Naděžda Špásová
Danko, obdivuji tvojí odvahu. Určitě si vybereš tu, která se ti nejvíc líbí, nebo ber obě nabídky. Tak přeji hodně štěstí a krásné zážitky. Hezky si to užij. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%