Fotoreportáž: Rozdováděný prosinec
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Rozdováděný prosinec

16. 12. 2023

Zimy mého dětství byly bílé, příroda zachumlaná v naducaných sněhových peřinách, obloha se na horizontu dotýkala země a každou chvíli se z nebe sypalo to bílé nadělení.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5.2 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
I my sypeme a sypeme... a já teď zase obdivuju tvoje fotky, díky za článek.
Alena Tollarová
Eleno, při čtení Tvých slov se mi začala dělat zima a při prohlížení fotek jsem si přes sebe přetáhla deku, tak mě ta autenticita dostala! Z Tvých poetických textů doprovázených krásnými fotografiemi by byla pěkná knížka o životě tam u vás od jara do zimy. Brzký příchod zimy letos zaskočil snad všechny, ale brzy bylo zase po ní. Zbyly krásné snímky zasněžené krajiny, ledových krystalků a ptáčků. Je vidět, že Rexík si snížek užíval. Krmítko máme, ale létají tam jen sýkory koňadry a modřinky, sem tam kos a mezitím nálet vrabců ...
Marie Měchurová
Ptáčkům sypeme a sypeme. Přilétají k nám i strakapudi a spojky z lesa. Jakmile se přibližím s foťákem, tak prchají. Obdivuji Tvoje ptačí fotografie....
Marie Seitlová
Eleno, krásný článek. Ptáčky krmim i několikrát denně a přilétá jich hodně. Ale fotit je umíš jen ty a nádherně. Také takovou zimu pamatuji, vždyť jsem v Jeseníkách žila, byla to krása.
Irena Mertová
Moc hezké.
Jana Kollinová
Nádherná nostalgická vzpomínka na dětství projektovaná do vnímání krás přírody a života v seniorském věku prostřednictvím fotografií, které uvíznou v mysli každého, kdo čte a vidí nejen očima, ale i srdcem. Eleno, děkuji.
Jan Zelenka
Nesypu, není komu. Na sídlišti je minimum ptáků. Občas holub, nebo osamocený kos. Paní Valeriánová, máte to velké štěstí, že žijete v krásném kraji, že máte mimořádný cit pro přírodu i fyzický fond, který vám umožňuje chodit na delší procházky a fotit. Ať vám ta chuť a síla vydrží co nejdéle!
Blanka Lazarová
Eleno, krása nesmírná. Nádherně třpytivý sníh a krystalky ledu,.... ty jsem naživo neviděla ani nepamatuji. A ptačí exhibice,... paráda. Díky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%