FOTO: Dana Straková
Po Vánocích
4. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Hrádková
6.1.2024 17:47
Před lety nám stromek shořel a od té doby máme jenom betlémy: porcelánový, keramický a papírový, tedy pokud jsme na Vánoce doma.
Soňa Prachfeldová
5.1.2024 15:44
To jsou krásné ruční vánoční ozdoby. Také zdobím stromeček živý, ale tyhle křehotinky neumím.
Dědeček ví, že Dano neumřete, někteří páni tvorstva neodpovídají na zbytečné otázky. :-)
Jana Šenbergerová
5.1.2024 15:00
I mně se líbí vaše háčkované ozdoby, ale ještě více mě zaujal poslední odstavec vašeho článku. Přemýšlím, proč jste se nedočkala odpovědi.
Dana Straková
5.1.2024 08:47
A vzkaz pro pana Zelenku: Vzpomínky se přece neprodávají, třeba budou mít nějakou cenu pro Vaši dceru... Nebo nebudou, ale to zatím neřešte, máte přece jiné plány pro tento rok, ne?
Dana Straková
5.1.2024 08:41
Děkuji všem, kterým můj článek něco připomněl a udělali si chvilku, aby mi o tom napsali. Moc mě to potěšilo ❤️
Eva Mužíková
4.1.2024 16:52
Také mám háčkované hvězdičky, zvonečky a andělíčky, které kombinuji jen se stříbrnými kuličkami a stříbrným řetězem. Mám ráda v případě zdobení stromečku jednoduchost. Vaše háčkované věcičky jsou nádherné.
Jan Zelenka
4.1.2024 15:21
Já jsem po smrti ženy Vánoce vzdal. Nic mi neříkají. Ale nevím, co budu dělat s velkou krabicí ozdob, z nichž některé pamatují ještě mé rodiče. Rád je za drobný peníz prodám.
Naděžda Špásová
4.1.2024 13:35
Ty háčkované ozdoby jsou moc hezké. My máme ozdoby na stromek stále stejné už hodně let. Jsem na to zvyklá a líbí se mi. A to nemám Vánoce ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA