FOTO: Dana Straková
Po Vánocích
4. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
4.1.2024 13:11
Háčkované bílé zvonečky s červenou mašličkou a perličkou jsem dělala asi před třemi roky pro snachu. Má svůj styl zdobení, toto se jí líbilo. Já osobně používám historické rodinné ozdoby.
Miloslava Richterová
4.1.2024 12:52
Moc pěkné jsou ty háčkované ozdoby, jste šikulka a stromek vypadá nádherně :-)
Daniela Řeřichová
4.1.2024 12:03
Podobné přízové dekorace si pamatuji z dětství. Zatímco u nás doma stál vysoký smrk s barevnými koulemi, čokoládovými figurkami, řetězy a svíčkami, babička měla ve váze jen pár jedlových větví ozdobených něžnými háčkovanými zvonečky. Bylo to prosté a vkusné. Já na ruční práce nemám nadání.
Alena Švancarová
4.1.2024 10:52
Dano Vaše ozdoby jsou krásné,mám jich několik od známé paní.Moje maminka háčkovala dečky a záclonky do kuchyně,také krásné,mám je schované.Hezký článek.
Jana Jurečková
4.1.2024 09:26
Já to mám doma jednodušší. Mám malý stromeček, který jsem ozdobila. Po Vánocích ho zabalím a schovám na příští rok. Naše paní pošťačka má zálibu v háčkovaných ozdobách. Má je vystavené ve vestibulu pošty a tak jen koukám a obdivuji je, vaše ozdoby jsou taky moc krásné, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA