Zážitek roku 2023: Cesta do Turecka
Všechny fotografie: Marie Ženatová

Zážitek roku 2023: Cesta do Turecka

11. 12. 2023
cestování Poslední soutěž 2023 Turecko
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Moje milé*, díky vám všem za vaše dobrá slova ♥
Eva Klímová
v Turecku se mi moc líbilo , před lety jsem byla v Kemeru , hotel pod Taurusem , výlet lanovkou , všude borovice , hezké výhledy , příjemná , pohodová , dovolená .
Alena Tollarová
Turecké moře je nádherné a druhá polovina září je tam ke koupání velmi vhodná. Voda je teploučká a sluníčka je taky dost a dost. Byli jsme tam jednou i začátkem října a bylo krásně. Do Kemeru už bych asi ale nejela právě kvůli té oblázkové, ale spíše kamenité pláží. Pohled na hory z moře je ale úchvatný, že, Maruško :) Venku padá sníh, ale vzpomínky na dovolenou hřejí a představa vánoc za pár dní taky. Celé rodině přeji klidné a požehnané svátky!
Hana Rypáčková
Hezký odpočinek u moře...
Anna Potůčková
Dle fotografií tam bylo zcela určitě přímo báječně. V tomto času adventním přeji klidné dny, spoustu radostí a hlavně spoustu zdraví!
Miloslava Richterová
Děkuji a přeji Vám také vše dobré, zdraví a spokojenost v tomto i dalším čase :-)
Naděžda Špásová
Podle fotek tam bylo určitě moc hezky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%