FOTO: Z rodinného archivu Anny Potůčkové
Vánoční vzpomínání: Mé nejkrásnější Vánoce
10. 12. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
10.12.2023 17:06
Anduličko, celý článek jsem si přečetla jedním dechem. Jsi holka do nepohody již od mládí, tak
ať Ti to ještě dlouhá léta vydrží.
Marie Ženatová
10.12.2023 16:02
Milá Aničko*, děkuji za krásný životní příběh. Moje dceruška se narodila 19. prosince a protože jsem měla větší zdravotní komplikace tak jsem si také delší dobu přes vánoční dny pobyla v porodnici - také jsem už o tom zde psala ♥
Soňa Prachfeldová
10.12.2023 15:34
Aničko, prostě víš, jak co udělat, jsi taková šikulka ve všem, na co sáhneš. Jsem dojatá, jak víš, zemřel můj jediný bratr v srpnu a začátkem prosince se jeho synovi a Zuzce narodil nádherný chlapeček. A v tomto období jsem pořád naměkko. Děti to jsou nejcennější dar života. Krásné vánoce přeji vám všem.
Zdenka Soukupová
10.12.2023 13:38
Tak to je opravdu krásný příběh ze života. Aničko, přeju Tobě i celé rodině krásné vánoce.
Jan Zelenka
10.12.2023 12:32
Aničko, měla jsi vše krásně načasované. Užij si hodně pohody s vnoučaty a všichni mějte příjemné Vánoce.
Jana Kollinová
10.12.2023 11:33
Co může být krásnějšího než nový život a navíc o Vánocích. Aničko, moc pěkné vzpomínání.
Vladislava Dejmková
10.12.2023 11:14
Aničko, diky za vzpomínku. I já jsem rodila 22.12., takže jsem strávila vánoční svátky se svým čerstvě narozenym synkem v porodnici. Kdysi jsem o tom tady na íčku psala.
Alena Velková
10.12.2023 10:12
Tvoje krásná vzpomínka mě dojala. Přeju vám všem doma hodně zdraví a klidné Vánoce.
Naděžda Špásová
10.12.2023 10:03
Aničko, přeji tobě i celé tvé velké rodině krásné Vánoce a hodně štěstí všem. Vidíš, ty jsi rodila o Vánocích a já syna na 1. máje. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA