Jindřich Štěpánek (druhý zprava) při křtu své golfové knihy pohádek Jendis. FOTO: Ondřej Besperát
Důchod je krásný, konečně máme více času," říká novinář, jachtař, golfista a nyní i autor pohádek Jindřich Štěpánek
7. 12. 2023Celý svůj profesní život se živil psaním. Už jako student Vysoké školy zemědělské docházel do Mladé fronty a učil se psát zprávy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Štěpánková
7.12.2023 11:08
Také jsem si zkusila na stará kolena golf. No, moc mi to nejde, ale ty procházky krajinou bývají pěkné.
Marie Ženatová
7.12.2023 07:05
Děkuji za velmi zajímavý rozhovor*. Já jsem skončila v 70ti letech s běžkami a bruslemi - všechno po mne zdědila moje vnučka. Skutečně mohu potvrdit, že i já jsem golf považovala za snobskou záležitost /blízko mého bydliště je hezké golfové hřiště ve vesničce Kořenec na Drahanské vrchovině/. Jestli se ovšem dá cenově porovnat se sjezdovým lyžařstvím - tak je určitě pro vyšší věk golf daleko vhodnějším sportem*. Přeji vám ze srdce mnoho zaslouženého pohodového období* života ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA