Dana Medřická: Ztráta dítěte, svatba po šedesátce a pak jen krátké štěstí
Dana Medřická s manželem Václaverm Vydrou a synem v roce 1974. FOTO: Karel Mevald, ČTK

Dana Medřická: Ztráta dítěte, svatba po šedesátce a pak jen krátké štěstí

6. 12. 2023

Život této dámy byl jako na houpačce. Zatímco diváci ji milovali, prožila trápení. Kdyby v době jejího života existoval bulvár, plnila by jeho první stránky.

herecké legendy Ty, které jsme milovali
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Braunová
Hluboce se klaním před jménem Dana Medřická.Nejvíce si ji pamatuji v seriálu TAKOVÁ NORMÁLNÍ RODINKA.Nedávno jsem se toulala po Vinohradech a všimla jsem si cedulky.Zde žil národní umělec Václav Vydra,otec Václava Vydry mladšího.Václav svůj rod velice kopíruje a podobou se mamince nezapře.
Vladislava Dejmková
Měla jsem příležitost ji vidět i v divadle v Kočičí hře. Tam na mě velmi zapůsobila a pamatuji si to dodnes.
Helena Štěpánková
Moc hezký vzopmínkový článek na paní Medřickou, která byla skvělou herečkou. Naštěstí nebyl v její době bulvár...
Naděžda Špásová
Danu Medřickou jsem měla moc ráda, byla to skvělá herečka. V Takové normální rodince je nezapomenutelná.
Blanka Lazarová
Děkuji za článek a vzpomínku na tuto Dámu českého divadla. Hlavně pro mladší generace. Protože my 60+ na ni nikdy nemůžeme zapomenout.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%