Ilustrační foto: Pexels
Vánoční dárek jako překvapení? Ne, Češi chtějí vědět, co dostanou
11. 12. 2023Tajemství, překvapení, nečekané splnění přání. Takový je v představách o ideálních Vánocích správný dárek. Realita je jiná. Většina lidí je raději, když se jich dárce předem zeptá, co by chtěli. Nejhorší jsou totiž nevydařené dárky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
17.11.2024 07:09
Také preferuji praktické dárky. Loni jsme se se synem celkem rychle domluvili, že když se mi rozbil šlehač. koupí mi nový. Vybrali jsme šlehač - hnětač -mixér a já už nemusím ručně míchat těsto, když nechci. Není nad to, když se lidi domluví.
Pavlína Vavříková
13.12.2023 08:54
I když jsem realista, podle vnoučat až "konzerva", mívám ráda překvapení. Nejkrásnější období bylo, když naše děti a pak vnoučata věřily, že dárky nosí Ježíšek. To jsme si i my dospělí dávali překvapivé dárky. Teď se spíše domluvíme, co, kdo potřebuji, ale vždy alespoň jeden malý dáreček musí být tajný, s překvapením.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA