Ilustrační foto: pexels a ingimage
Zimu není třeba trávit v černé, můžeme si ji udělat hezky barevnou
28. 11. 2023Barvy si zpravidla spojujeme s jarem a létem, ale je to škoda. Světle modrý kabát nebo červená bunda dokážou ponuré zimní dny pořádně prozářit a rozveselit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Záchová
7.2.2024 08:22
Lituju lidi, kteří neustále drží smutek a oblékají se stále do černé barvy. Oni si vůbec neuvědomují, že černá se u nás pojí s něčím smutným, tragickým a tím nevědomky ukazují svou frustraci. Vždycky, když se ve společnosti rozšíří černá barva, přichází automaticky něco špatného.
Hana Řezáčová
29.11.2023 10:32
Hezké! No, a kdo má kabát černý, béžový, šedivý může doplňovat veselými barevnými šálami, čepicemi, i kabelka může být červená, modrá atd. , kamarádka má zimní boty žluté - nádhera!
Jana Šenbergerová
29.11.2023 09:02
Věro, tak v tomto se velmi lišíme. Můj zimní šatník je černý až běda. Není to záměr, ale málokdy se mi podaří koupit něco veselého, aby se mi to líbilo, hodilo a ještě mi to sedělo. :-)
Věra Ježková
29.11.2023 08:52
Nikdy mě nenapadlo, že bych měla zimu trávit jen v černé. Mám černý a zlatavý tříčtvrteční flaušák, bílý prošívaný kabát, bundy šedivou, rezavou a modrou.
Dana Hošková
29.11.2023 08:24
Kabát mám sice černý, ale bundy mám pěkně barevné, ve výrazných odstínech.
Naděžda Špásová
29.11.2023 00:13
Kabáty nenosím, mám jeden, ale nosím zimní bundy, mám jich několik a jsou barevné.
Helena Přibilová
28.11.2023 20:20
Líbí se mi barevnost v zimní módě, protože pozitivně ovlivňuje naši psychiku.
Daniela Řeřichová
28.11.2023 20:02
Mám kabáty různých barev a když si obléknu světle modrý, tak mám optimističtější náladu. Vliv barev na psychiku je prokázaný.
Lenka Kočandrlová
28.11.2023 15:57
Jak jezdím všude autem,neumím si představit nějakou světlou nebo barevnější bundu či kabát na sobě.Bohužel se člověk vždycky nechtěně někde otře a zašpiní,na tmavé barvě to není až tak vidět. Bílý oděv by byl bílý tak asi 3 minuty....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA