FOTO: Dana Straková
Když něco nelze...
18. 4. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
19.4.2024 19:42
Je milé, že existují ještě lidé, kteří něco udělají pro druhé, přestože jim už padla.
Jana Šenbergerová
18.4.2024 14:32
Další hezký článek. Tentokrát mi připomněl, jak před lety výpravčí v Bruntále kvůli mně zastavil už rozjetý vlak. Vzhledem k tehdejším okolnostem jsem mu za to dodneška vděčná. Cizímu člověku, kterému nic lidského nebylo cizí. A můj dík patří i vám, Dano.
Naděžda Špásová
18.4.2024 14:08
V Praze jsem žila pár let, když jsme s s manželem vzali, hledali jsme tam bydlení, nenašli a tak jsme chvíli bydleli u našich na vesnici, pak chvíli v Ústí n.L u tchýně a pak v tom samém městě ve vlastním. Ale na Prahu vzpomínám.
Jan Zelenka
18.4.2024 10:57
Dano, ta sklenka vína je inspirativní. Dám si ji dnes odpoledne ve svém oblíbeném Andělu na náměstí.
Alena Velková
18.4.2024 10:16
Dano, máte pravdu. Nás čistokrevných Pražáků je poskrovnu. Většinou jsou tu náplavy - Moraváci a Jihočeši (viz můj manžel) a ti nám pak kazí reputaci :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA