Náš aktivní podzim života
FOTO: Poskytnuto z archivu Zdenky Hošnové

Náš aktivní podzim života

26. 11. 2023

Podzim je krásné roční období. Příroda se zbarvuje, sluníčko ještě hřeje a láká na výlety. Proč by podzim života neměl být příjemný i u lidí? Pokud slouží zdraví, užívejme si ho plnými doušky! Je to doba, kdy máme čas na své záliby, koníčky a nabízí se spousta možností.

aktivní senioři Podzimní soutěže 2023
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Fandím a děkuji :-)
Hana Polednová
Hezký článek a přeji vám tu aktivitu i nadále v zimě, na jaře i v létě. Takhle má přesně vypadat ten podzim života a také neznám slovo nuda a důchodu si patřičně užívám.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké a smysluplné. A víte paní Zdenko, že i já přemýšlím o tom, vzít do ruky housle, na které jsem nesáhla sto let?
Blanka Lazarová
Máte moc pěkně naplněný čas. Jen tak dál. Fandím vám. :-)
Rostislav Mraček
Tak by měl vypadat život důchodců! Jistě to není každému dopřáno, važte si možnosti trávit čas smysluplně a radostně. A domácí muzicírování? Blahopřeji.
Dana Puchalská
Hezký článek.
Daniela Řeřichová
Moc hezký článek, fandím Vašemu životnímu tempu, stíháte toho spolu opravdu hodně. Ráda se setkávám s lidmi, kteří se stále něčemu učí. Ať se Vám daří!
Naděžda Špásová
Taky se snažíme nesedět doma. Máme zahradu a výlety a já pak o nich píšu na íčko. A naučila jsem se fotit.
Marie Měchurová
Moc Vám fandím, máme to podobně. Využíváme každou příležitost, jak si ten podzim života zpříjemnit.
Taťana Veselá
Zdeničko, děkuji za nádherný článek s humorem, který je ti vlastní. Moc vám s Ládíkem přeji ten krásný společný čas a neustávej v psaní. Jde ti to úžasně!!! Vaše aktivity jsou obdivuhodné ❤

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%