Zdeněk Troška: Najít správnou
"babku" je dnes opravdu těžké
1. 2. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
6.7.2014 00:42
Mám také ráda pana Trošku, to jeho lidové je také moudré. Neuraží, nezabíjí, lidsky pohladi, je cítit člověčinou.
Jitka Kabátová
6.2.2014 21:02
Já mám p. Zdeňka Trošku ráda, ráda poslouchám jeho příběhy, když se chci opravdu zasmát. Byla bych ochotna mu i tu "českou bábu" zahrát. Určitě by to byla velká zábava a poučení i vzpomínky, než chodit někdy do dnešního
zaměstnání. To mi snad dá každý za pravdu.
Jan Meistner
1.10.2013 21:40
Lepší byznysová kultura než ta vládní a parlamentní kultura. Již se také nedívám na zprávy podle vzoru p. Trošky, protože to už se nedá. Asi pan Mendlík nikdy nedělal ve fabrice. A takové odlehčení od všedního života, kdy se člověk může od plic zasmát a nemusí nad ničím přemýšlet, to je balzám pro duši.
František MENDLÍK
17.2.2013 10:00
Jakmile jsem na velkých bilbordech spatřil reklamu na film Babovřesky, došlo mi, že to bude jakési pokračování,,lidovek" Slunce, seno atd. Dovedu si tu slátaninu poředstavit, zvláště když je mezi vesnickými babkami herečka Synková. Doufám, že film bude ve stopách debilních Kameňáků. Nejsem žádný inteletuál, ale napadají mne slova ,,baviče" Gensra. ,,Vím, že můj humor je pod hranicí vkusu, ale jezdím v mercedesu! "Beru to jako další devastaci národa, prostřednictvím byznysové kultury.
Libuše Kozáková
12.2.2013 10:49
Já jsem ta správná babka. Jsem širší, jak delší, takže lépe přeskočit, než obejít. Pro ránu nejdu daleko, miluji zvířata, přírodu a někdy i lidi. Komedinat jsem byla od mala, umím tancovat i vyhazovat nohy do vzduchu, což je při mé váze opravdu prča. Jsem podobný typ, jako byla mnou milovaná PANÍ HELENKA RŮŽIČKOVÁ. Tak co potřebujete víc? Udělat ze sebe šaška, není pro mě problém, jenom jsem tedy bohužel, rebel neuznávající autority. Což je můj největší, životní ptůšvih. Jsem vyučena soustružníkem, porodníkem a technikem strojního dojení. Pracovala jsem u soustruhu, v lakovně, jako seřizovač obráběcích strojů, dojička, chovatelka prasat, pletařka i tkadlena. Hrála jsem na kytaru, maluji a fotím. Je mi šedesát a jsem všestranně použitelná. Nebaví mě pouze sex, protože děcka už mám a tak je to pro mě již zbytešně prodrbaný čas. Hezký den, tetka nedka. Tak mi říkají děcka u nás v obci. Jinak Libuše Kozáková.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA