Ilustrační foto: Pexels
Můj podzim života: Z deníku fresh penzistky
15. 11. 2023Před lety jsem si začala psát deník a představovala jsem si, jak moje vnučka najde na půdě v truhle staré sešity. Vnučku mám, půdu a truhlu nikoli. Že by vnučka oprašovala PC, kam jsem deník přestěhovala, je představa neromantická. O čtení mého deníku více lidmi se mi tenkrát ani nezdálo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
17.4.2024 10:29
Až teprve teď čtu váš super deníček - je ohromný* - moc děkuji. Také si píši mnoho a mnoho let deník.
Taťana Veselá
18.11.2023 10:44
A podivala jsm se na vasi fotku na profilu a myslim, ze ke snehulakovi mate hodne daleko, mozna tak jeste Sněhurka :-)
Taťana Veselá
18.11.2023 10:40
Moc hezke, i kdyz misty mi pride smutne. Pobavila me ta slovenska prodavacka :-D
Helena Fruhbauerová
17.11.2023 08:11
Dobrý den, milí čtenáři mého deníčku. Děkuji všem za slova pochvalná a přejií hezký předvánoční čas.
Lenka Kočandrlová
16.11.2023 17:37
Psala jsem si deníček od 13 let asi do 30 let. Stále váhám,zda je mám spálit všechny nebo jen některé. A hlavně bych je musela - ty pozdější - zcenzurovat. Mám ale dojem,že by to moje děti ani nechtěly číst,stejně by to vyhodily. Ale je to určitý dokument doby,co jsme dělali v ZDŠ,na gymplu, na nástavbě,jak jsem prožívala dny v práci.Nyní si píšu tzv. domovní knihu,co bydlíme na vsi.Třikrát denně teplotu venku,stav počasí,co jsme dělali a některé důležité okamžiky. Jak to s tímhle dopadne ? Raději o tom nepřemýšlím,nějak bude.
Helena Votíková
16.11.2023 16:48
Tleskám. Super deníček. A jestli vás to potěší...váš sněhulák není jediný ... :-)
Jindřich Berka
16.11.2023 10:20
Dobrý den, mám také sny. Třeba, že jsem mladý. Pokud koleno zlobí je třeba ho vyměnit. Nebát se toho. Mám umělý kolenní kloub. Je to super. Ušel jsem nejvíc 30 km. Sportuji 5 x týdně (tenis, nohejbal, ping-pong, posilovna) a brázdím s kamarádem hory. Čím tento problém dál odkládáme je ho horší. To je má zkušenost. Také píšu deník, ale kdyby to mé 14 leté dvojčata - dívky četly, tak je trefí. Jindra
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA