Můj podzim života: Z deníku fresh penzistky
Ilustrační foto: Pexels

Můj podzim života: Z deníku fresh penzistky

15. 11. 2023

Před lety jsem si začala psát deník a představovala jsem si, jak moje vnučka najde na půdě v truhle staré sešity. Vnučku mám, půdu a truhlu nikoli. Že by vnučka oprašovala PC, kam jsem deník přestěhovala, je představa neromantická. O čtení mého deníku více lidmi se mi tenkrát ani nezdálo.

aktivní senioři Podzimní soutěže 2023 vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Dostal
:-) Jako vzpomínka na starého pukla, co rozběhal každé bolavé koleno a sceloval dívčí duše... :-)
Marcela Pivcová
Také jsem se ve svých asi pětadvaceti letech pokoušela psát deník. Skončil snad po měsíci - dříve než skončily prázdniny, kdy jsem se psaním začínala. Vy si můžete Vaše zážitky, úvahy, sny i přání kdykoliv připomenout. Já už jsem mnohé - milé, krásné, úsměvné i ty smutné a zamračené z velké části zapomněla.
Dušan Brabec
Vtipné postřehy rozpoložení těla a duše. Jen dále jezte med a ořechy a na klouby si nechte napsal Condrosulf 800, je to nejlepší, co existuje. Napsat to může pouze odborný lékař (ne praktický) a s receptem to pak máte za poloviční cenu, protože je to relativně dost drahé (balení je na půl roku). Ale účinné. Já jinak již mnoho let každodenně med a vlašské ořechy zapíjím pravým černým neslazeným cejlonským čajem, žádné pytlíčky, ale lístky, které se rozvinou, pomalu klesají ke dnu, prostě radost pohledět. A to vše hned po ráno a den je krásný!
Ludmila Černá
Super. Deníky jsem si psala od puberty. Kde skončily, netuším. Ale takhle vtipné mé příběhy nebyly. Sny si většinou nepamatuji. Jen ty ošklivé. Opravdu krásné taky, ale ty byly jen dva. Poprvé mi ho ukončil budík a podruhé pan primář, když mě probouzel z narkózy.
Michaela Přibová
Čtivé a pěkně napsané. S nadhledem. Děkuji.
Pavlína Vavříková
To je krásně napsáno.
Naděžda Špásová
Musím přiznat, že mi to někoho připomíná a nemusím chodit daleko. Tomuhle totiž rozumím, protože občas cítím to samé. Pobavila jsem se. Jen už nemám matku a na ortopedii zatím nemusím. Přeji hodně štěstí a zdraví. :-)
Vlasta Nykodýmová
Bože , to bylo boží.... prosím, prosím o knižní vydání .... Zdraví vás Vlasta, vydejte to a Basta ....
Marie Měchurová
V článku je smutek i humor. Moc pěkné. Včera jsem si procházela nadpisy mých článků na íčku. Je to takový můj deník za posledních šest let. Až budu "stará" budu se při jejich čtení ve vzpomínkách vracet.
Alena Velková
Hezky napsané.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%