Zážitek roku: Jako když šel chudý král do boje
FOTO: poskytnuto z archivu Jany Vargové

Zážitek roku: Jako když šel chudý král do boje

19. 12. 2023

"Vypravujete se, jako když šel chudý král do boje," častovala nás babička, když jsme se ne a nemohli vypotácet z domu. Ať jsme jeli na výlet, nebo jen na procházku, nebo do školy. Přehrabovali jsme se věcmi, tu něco přidali, tu ono zase vyndali.

golf Můj příběh Poslední soutěž 2023
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ingrid Hřebíčková
Pročítám si vítězné články a ráda bych navázala na paní Danku R. I já bych si o svém synovi troufla prohlásit, že je velmi schopný mladý,soběstačný muž a zároveň sebevědomý, který si všechno udělá sám. Ale přitom má mladou ženu a vztah funguje. I mě slovy paní Danky hřeje vědomí, že jsem taky neselhala. Jinak článek je napsán velmi hezkým slohem a čtivý. Děkuji.
Blanka Lazarová
Jano, trefný článek ! Úplně jsem se do toho vžila. Díky. :-)
Naděžda Špásová
Pobavila jsem se, Jano, máte svatou trpělivost. Doufám, že vám manžel přivezl aspoň něco hezkého, za vaší trpělivost. :-)
Jana Vargová
Zdenko, zvládl, ztratil jen deštník a přijel nadšený celým pobytem.
Zdenka Soukupová
Jano, tak to je opravdu veselý zážitek. Doufám, že golfista zvládl v pohodě i cestu zpět. :-)
Danka Rotyková
Tak si myslím, že naše děti už takové zážitky nemají. Dnes jsou mladí muži velmi schopní a také sebevědomí. Většina raději něco zapomene doma, než by požadovala po své drahé polovičce pomoc s přípravou svého kufru. Za tuto a další druhy samostatnosti dnešní mladé muže obdivuji. Hřeje mě přitom vědomí, že jsem alespoň v této části výchovy syna neselhala.
Jan Zelenka
Dovolenkové drama, moc pěkné!
Alena Velková
Skvělé...člověka hned potěší, že v tom není sám, a že "chudého krále vypravujícího se do boje" má doma i někdo další. To úsloví mám také od své babičky a dost často a ráda ho používám :-)) Těch historek jsou u nás mraky...např. jsem zabalila tašku a na ní dala papírek, že je třeba ještě přibalit mobil, nabíječku a doklady...pokyny z papírku byly splněny, ale ta taška zůstala doma... viz můj článek Kurz sebeovládání...Díky za článek, moc jsem se pobavila :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%