Ilustrační foto: Ingimage
Vy jste nevděční. To je věta, kterou je lepší nikdy nevyslovit
19. 11. 2023Obětovala jsem se pro vás. Vařím, peču a nikdo to neocení. Uvědomuješ si, co všechno jsem pro vás udělala? Takové věty se derou na jazyk, když má člověk pocit, že ho jeho blízcí dostatečně neoceňují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
18.11.2023 09:47
Je chyba očekávat nějaké ocenění toho, co pro druhé děláte. To už pochopitelně vím, ale vše co jsem kdy pro někoho udělala jsem myslím dělala z lásky, jak píše pan Berka. Ocenění tedy samozřejmě nepřijde, dobrá, jak se vyrovnat s tím, přehlížením a samozřejmým přijímáním všeho co z té lásky dávám v článku sice taky je, ale stejně nevím, jestli to dokážu ...
Olga Škopánová
18.11.2023 08:22
Všechno se v životě vrátí to dobré i to zlé, možná ne hned ale jednou určitě.
Jindřich Berka
18.11.2023 08:16
Dobrý den, zrovna je to náš problém. Zaplatíme vnučkám jako důchodci dovolenou (40000), rodiče ani ony nepoděkují. Manželka pravidelně peče, vnučky jsou mlsné a přijdou a odnesou. Nepoděkují. To je sice špatná výchova jejich rodičů. Uvedené věty, ale nevyslovíme. Proč? Máte pravdu, protože to přece pro vyjádření vděku neděláme. My to děláme z lásky. Ta za to stojí i bez vděčnosti!! Jindra
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA