Všechny fotografie: Michaela Přibová
Mirotice - městečko loutkářů a malířů
12. 11. 2023Pojďme se podívat do kraje loutkářů a malířů do Mirotic. Leží v Jihočeském kraji a rozkládá se na obou březích říčky Lomnice. V Miroticích se nachází rodný domek Mikoláše Alše. Příští týden si můžeme připomenout výročí jeho narození.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
14.11.2023 20:42
Moc hezké vzpomínání. Škoda,že ty fotky pod článkem jsou ,, ležící ".
Soňa Prachfeldová
14.11.2023 16:44
Míšo, moc hezké. Mám pocit, že dříve bylo nějak víc bohem nadaných lidí .
Eva Mužíková
13.11.2023 09:22
Hezké a ojedinělé. Michaelo, také jsem při psaní článků dala několikrát fotku focenou na výšku, viz poslední. Taky mi leźí, musím si na to dávat pozor a nedávat je tam.
Zuzana Pivcová
12.11.2023 20:33
Míšo, dne 22. 7. 2017 zde vyšel můj článek vydaný u příležitosti oslav 170 let od úmrtí loutkaře Matěje Kopeckého v Týně nad Vltavou. Tehdy jsme v Týně nad Vltavou byly na dovolené a oslav se samozřejmě zúčastnily. Mluvila jsem i s paní Kopeckou, která bývala pravidelně hostem v Miroticích. Pro všechny zájemce - článek se jmenuje Svět loutek aneb Po stopách Matěje Kopeckého.
Helena Přibilová
12.11.2023 19:12
Vidím, že se zde objevila chybička. Autorkou fotografií nejsem já, ale paní Přibová, které děkuji za hezký a zajímavý článek.
Blanka Lazarová
12.11.2023 16:21
Michaelo, i když vložíte fotku dobře, stane se, že je naležato. Proč, to by nám asi vysvětlili jen "Ajťáci". Když se mi to stane, požádám redakci o nápravu a zatím mi vždy vyhověli. Za to jim patří můj dík. Adresa : redakce@i60.cz
Michaela Přibová
12.11.2023 12:53
Prosím, napište mi někdo, jak vkládat fotografie, aby nebyly bokem nebo vzhůru nohama. Děkuji za
radu a pomoc.
Michaela Přibová
12.11.2023 12:48
Omlouvám se redakci, ale ty fotografie jsem dělala já. Došlo k malé chybě. Napište mi někdo prosím, jak se spojit s redakcí. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA