César Manrique Cabrera. Z expozice ve Vulcano House přefotila Alena Velková
Lanzarote – Ostrov muže, který mě okouzlil
9. 11. 2023Tím mužem je, nebo spíše byl, lanzarotský rodák César Manrique Cabrera (1919 – 1988), nekonvenční výtvarník, architekt a bohém, který na ostrově prosadil tzv. šetrný turismus.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.11.2023 20:01
Moc zajímavé, měli jste krásnou dovolenou. Každá země má své umělce, architekty a j. , kteří vtisknout nesmazatelnou pečeť svého umění navěky.
Hana Polednová
12.11.2023 18:59
Álo, hezká fotodokumentace z vašeho cestování. Dozvěděla jsem se hodně zajímavých informaci. Bezva.
Blanka Lazarová
10.11.2023 18:57
Ali, moc hezký článek. Z mobilu jsou většinou docela dobrý fotky tehdy, když jsou výborný světelný podmínky. Zkus je nahrát do galerie a pak tu galerii připni k článku. Já jsem se to učila taky pokusem a omylem. To dáš. :-)
Jan Zelenka
10.11.2023 10:13
Moc pěkně popsáno s hezkými fotkami. Bohužel jsme se ženou toto souostroví už nestihli. Byli jsme soustředěni na Středomoří a Přední východ.
Marie Měchurová
10.11.2023 09:02
Aleno, procestovali jsme toho s manželem hodně, tento ostrov jsme nestihli, a už ani nestihneme. Proto jsme si rádi přečetli Vaše řádky a prohlédli moc zajímavé fotografie.
Naděžda Špásová
9.11.2023 18:34
Další krásný svět, který nikdy neuvidím. Aleno, je to tam určitě moc hezké, tvoje fotky jsou toho důkazem. Není to ani tak finanční problém, jako to, že mně a muže nikdo nedostane do letadla. Přeji ti další krásné zážitky.
Vladislava Dejmková
9.11.2023 17:19
Se zájmem jsem si tento příspěvek přečetla, ráda se pokochám a nekonvenčními výtvory, které se do této krajiny hodí.
Dana Kolářová
9.11.2023 16:51
Paní Velková, na profilu je možnost tvořit galerie, které se dají připojit k článku a fotky se dají při prohlížení zvětšit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA