Všechny fotografie: Alena Tollarová
Dušičkový výlet na hrad Kostomlaty
3. 11. 2023Na 2. listopad tradičně připadá svátek zesnulých. Je s ním spojen hřbitovní úklid a vyzdobení místa věčného odpočinku našich blízkých květinami a rozsvícenými svíčkami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
3.11.2023 19:24
Álo, pěkný výlet, pro tento čas jak dělaný. A fotky taky hezké. Dík za procházku. :-)
Martina Růžičková
3.11.2023 19:14
Kostomlaty jsou romantické. Shodou okolností jsem je navštívila kdysi také na začátku listopadu. Super fotky mi tehdejší výlet připomněly.
Daniela Řeřichová
3.11.2023 17:53
Aleno, moc zajímavý dušičkový výlet s parádními fotkami. Nikdy jsem v Kostomlatech nebyla, tak díky za zprostředkování.
Eva Mužíková
3.11.2023 16:33
Alenko, čubinka je trochu podobná Eleninu Rexíkovi,. Hezké představení hradu, ty houbičky jsou také trochu dušičkové.
Vladislava Dejmková
3.11.2023 16:20
Aleno, takové výlety se mi moc líbí, ale s takovou frekvencí bych to asi nedala. Vážím si každého hezkého zážitku ve svém životě a obdivuji i zážitky jiných.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA