FOTO: Jana Kollinová a Pixabay
Můj podzim života: V oku hurikánu
31. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarka Jendrisková
16.3.2025 08:54
Krásný článek, moudrý a ve svém smíření optimistický, což každý vidět nemusí. Také
mám ráda samotu, i když sama nejsem. Když je člověk sám se sebou rád, je to super. Často poslouchám nářky vrstevnic, že na děti a vnoučata nemají čas... Musí to být hrozné, když někdo umi žít jen jiné životy a ne svůj.
Elena Valeriánová
14.12.2023 20:17
Jano, se zpožděním , ale o to pozorněji a zaujatěji jsem si přečetla tento Tvůj článek. V mnohém se naše životní cesty k sobě přibližují i když jsme stovky kilometrů vzdálené. Taky jsem se naučila radovat z maličkostí, snažím se být samostatná a dělat věci, které jsem nikdy dělat nemusela a musela jsem upravit i svůj režim. Někdy je to těžké, přiznávám, ale Tvá moudrá slova mě povzbudila. A Tvůj závěrečný citát si zapíšu, abych si ta slova mohla kdykoliv připomenout. Děkuji.
Jana Kollinová
4.11.2023 10:38
Ještě jednou moc děkuji. Pobavil mě dotaz jedné milé íčkařky, který na fotografii je můj vnuk. Odpověděla jsem: "Ten prostřední ." Milá zpětná reakce: "Ten nejšťastnější?" Ano. :-)
Anna Potůčková
3.11.2023 11:05
Moc hezky napsaný článek. Každý to máme v životě nastavené jinak a každý se se svým údělem musí porvát sám. Přeji Vám hodně zdraví a hodně pohody a osobní spokojenosti!
Soňa Prachfeldová
3.11.2023 10:44
Paní Jano, krásně napsáno. Ano je to tak, jde o to, jak se člověk vnitřně cítí, pokud špatně, nestačí veškerá pozlátka.
Jitka Caklová
3.11.2023 10:20
Celý život jsem trpěla osamělostí mezi lidmi s pocitem nepotřebnosti, proto Vás umím pochopit. Necestuji, nefotografuji, nechodím do práce, nežiji pestrým společenským životem, neprezentuji se na sociálních sítích, nemám víc aktivit než moje vnoučata, dokonce nemám ani psa, či kočku a přesto jsem v neustálém pohybu. Včas se mi povedlo pochopit Artura Schopenhauera a naučila se být šťastná i bez lidí, či jiných "berliček" o kterých vím, že do mého života nepatří. "Cíl je cesta, která nikdy nekončí."
Jana Kollinová
1.11.2023 09:27
Děkuji moc za milé komentáře. Ivano, píseň jsem slyšela mnohokrát, ale video vidím poprvé, děkuji. Obdivuji Tvůj hudební archiv. Kam Ty na to chodíš?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA