FOTO: Jana Kollinová a Pixabay
Můj podzim života: V oku hurikánu
31. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
31.10.2023 18:27
Líbí se mi Váš článek, moc přeji, ať se podaří, co napsal vnuk, přeji i radost z pejska a kytiček. (Děkuji za citát v závěru.) Srdečně zdravím :-)
Zuzana Pivcová
31.10.2023 18:05
Už dávno vím, a asi jsem se i tady zmínila, že žiji víc myšlenkami než zážitky. To se s narůstajícím věkem stupňuje, proto mi samota vůbec nevadí. Právě tak mě nepřekvapuje, že si mnohem víc než lidí všímám přírody, přírodních živlů a různých úkazů kolem nás. Cítím to velmi intenzivně, a když jdu třeba z nákupu přes sídliště se spoustou stromů, najednou si bezděčně řeknu: Tady je tak krásně. Jani, moc děkuji, velmi Vám přeji.
Alena Švancarová
31.10.2023 16:58
Velmi,velmi hezky napsaná úvaha o životě. .Štěstí Tvého života záleží na druhu Tvých myšlenek.Výrok Buddhy už jsem si opsala.
Naděžda Špásová
31.10.2023 16:32
Jano, moc hezky napsané a pravdivé, souhlasím se vším. Je mi líto, že nemůžeš dělat to, co bys chtěla a co by se ti líbilo. Přeji tobě i Čikině spoustu krásných společných zážitků. S dětmi jsme na tom trochu hůř, vnučku vidíme jen když něco potřebuje a syn je pracovně dost vytížený. Vlastně s dcerou je to lepší, pokud nejede do terénu, tak přijde na oběd. Ještě jednou přeji pohodu, štěstí a zdraví.
Ingrid Hřebíčková
31.10.2023 12:56
I když patřím do skupiny aktivních seniorů, o kterých se zmiňujete, ve svém životě jsem mnohokrát změnila práci i bydliště, v posledním dokonce z centru Prahy na venkov, tak se mi váš článek moc líbil. Pročítaly jsme si se sestrou vaše dřívější, které se nám taky líbily. Děkujeme.
Blanka Lazarová
31.10.2023 12:06
Váš přístup a uvažování je mi velmi blízké, přesto, že jsem zatím v jiné fázi života. I když, kdo ví, jak to bude dál. Ale jaký si to udělám, takový to budu mít a "Carpe diem" lze praktikovat také velmi různě. :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA