FOTO: Přibová Michaela
Můj podzim života: Splněné přání
1. 11. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.11.2023 02:55
Jejda , Míšo moc tě zdravím i sestru, je prima, že ses zase objevila na íčku. Obdivuji toho, kdo básní, je to umění. Mějte se děvčátka náramně. ❤️
Michaela Přibová
2.11.2023 13:12
Děkuji za komentáře. Aleno, určitě se na profil p. D.P. podívám. Pane Zelenko, já mám také ráda tvůrčí svobodu ( a svobodu vůbec), ale tentokrát jsem se ráda podřídila pravidlům haiku :)
Jana Kollinová
2.11.2023 12:55
Blahopřeji a máte můj obdiv. Umění, které je nazýváno fotografií v básni si vždy najde své příznivce.
Jan Zelenka
2.11.2023 09:24
Já mám hodně haiku ve své vydané knize básní. Klasické haiku je svázané striktními pravidly, já mám ale raději tvůrčí svobodu.
Alena Velková
1.11.2023 22:15
Zajímavý příspěvek. Kdyby vás to zajímalo, můžete se podívat na profil pana Dalibora Polanského, má tam haiku s názvem "Haiku o ránu".
Michaela Přibová
1.11.2023 20:36
Dobrý večer, děkuji za komentáře. Zuzko, knihu neznám. zkusím sehnat v knihovně v Příbrami. Děkuji za tip.
Taťana Veselá
1.11.2023 20:01
Haika je pro mě neznámý pojem, děkuji za obeznámení. A hlavně vám gratuluji k vydání knížky, že jste do toho šly a splnily si třeba i svůj sen. Je to krásné, jste obě úžasné ❤❤
Zuzana Pivcová
1.11.2023 19:19
Haiku už tu někdo zveřejnil. Já jsem se pokusila jen tajně, nemá to ten správný náboj. Předpokládám, že znáte knihu doktora Radkina Honzáka a Denisy Vostré "Haiku - cesta ze stresu". Pro mě má haiku hlavně tento smysl. Vy jste umělkyně.
Martina Růžičková
1.11.2023 18:18
Líbí se mi, jak se sestrou souzníte. Je moc hezké, že se vám společné přání podařilo splnit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA