Příběh jednoho města
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Příběh jednoho města

30. 10. 2023

Z úvodního obrázku je zřejmé, že bude řeč o městě Pardubice. Když ho nedávno navštívila skupina seniorek, objevilo se na tomto portálu mnoho zajímavých fotografií a pozitivních ohlasů. A já bych k tomu chtěla přidat ještě pár informací zejména o historii tohoto města.

města a obce
Hodnocení:
(5.2 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Vlaďko, krásný článek s fotkami. Ráda jsem se o Pardubicích leccos dozvěděla. Mrzí mě, že jsem s vámi nebyla. Hezky jsem se s vámi prošla alespoň tady.
Alena Tollarová
Vlaďko, ráda vzpomínám na nedávnou výpravu seniorek do Pardubic a těší mě, že jsem byla její součástí. Pardubice pro mne byly velkou neznámou, a tak jsem se ráda prošla pěkným městem a poslechala Tvé zajímavé vyprávění. Teď jsi ho ještě doplnila o další informace a pěkné fotky. Děkuji.
Hana Rypáčková
Vyčerpávající poznání nových Pardubic. Díky .
Libuše Heulerová
Vlaďko, krásný dokument Pardubic a povedené foto....díky!!!
Martina Růžičková
Vlaďko, díky za pečlivě zpracované informace a krásné fotky. Pardubice jsou krásné město. :-)
Miloslava Richterová
Vlaďko, děkuji za perfektní článek o městě, kde jsem prožila pár hezkých let svého mladého života, tenkrát nebyly Polabiny tak zastavěné a na perníku si místní nechávali záležet velice. Pěkné fotky :-)
Jana Jurečková
Krásná procházka Pardubicemi. Díky.
Jan Zelenka
Krásné fotky, představující velmi pohledné město.
Zuzana Pivcová
Pardubice skoro neznám, protože jsme tam byly pouze jednou na mezinárodní výstavě ušlechtilých koček. Ráda jsem teď načerpala plno informací, děkuji.
Helena Přibilová
Paní Vlaďko, děkuji za Váš další skvělým způsobem zpracovaný článek, tentokrát věnovaný Pardubicím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%