Jitka Zelenohorská na pohřbu Yvonne Přenosilové 14. září 2023. FOTO: Kateřina Šulcová, ČTK
Jitka Zelenohorská: Všechno se mi dařilo. A pak přišel pád, velký pád
24. 10. 2023Jitka Zelenohorská tvořila v šedesátých letech pár s Waldemarem Matuškou. Byli mladí, krásní, úspěšní, kdekdo je znal. Měla za sebou role ve filmech Červnové dny, Vánice, Na laně, Starci na chmelu, Ostře sledované vlaky, Kdyby tisíc klarinetů, Kdo chce zabít Jessii…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
26.10.2023 07:24
KAŽDÝ má svoji 13. komnatu, ale ne každý má odvahu ji otevřít. Mně se to povedlo zde na íčku, za což jsem sklidila posměch, opovrhování, jindy soucit, sem tam i obdiv. Za všechny projevy jsem vděčná. Až se zpětnou oceňuji obzvláště ty negativní, které mně pomohly moji 13. komnatu opustit a začít žít. Duši na věku nezáleží, co je 74 let proti věčnosti ♥♥♥ :-)
Zdenka Jírová
26.10.2023 01:24
Není to veselý příběh, ale skoro každý někdy prožil svou 13.komnatu. Důležité je umět z ní odejít a začít žít.
Pavlína Vavříková
25.10.2023 18:07
Život není příčko, jednou jsi dole, jednou nahoře. Důležité je, že paní Zelenohorská vše bere s grácií. A to je to nejdůležitější.
Jana Jurečková
25.10.2023 12:47
Tento článek jsem si vytiskla a schovala. Je to poklad do mé sbírky osobností. Moc autorce děkuji, potěšila.
Jitka Caklová
25.10.2023 07:50
Ani výtečný pravopis vždy neznamená, že jdeme tou "správnou cestou". Jitce jsem před pětapadesáti lety záviděla, aniž bych věděla co. Ač naše životní cesty byly naprosto rozdílné, nyní máme jedno společné: Je mi naprosto fuk, zda mě lidé, kteří si myslí, že mě znají, chválí, pomlouvají, odsuzují. Jitka byla sice krásná, ale tatínek O. B. byl soudruh ředitel SDZ a to byla velká deviza.
Danka Rotyková
24.10.2023 21:16
Jsem naivní, celá léta, kdy sem WM po revoluci jezdil, jsem čekala, že se paní Jitce dodatečně omluví. Ale zase se potvrdilo, že si některé lidi idealizujeme, ale co už dnes s tím? Paní Zelenohorské přeji zdraví a pohodu do dalších let.
Zuzana Pivcová
24.10.2023 13:02
Souhlasím s Věrkou, co se týče Waldy, ale souhlasím i s paní Mirkou. Bohužel.
Alena Švancarová
24.10.2023 11:26
Byla krásná,byla milá,byla chytrá...zkrátka fajn.Hlavně,že je jí dneska dobře,že se z toho ze všeho nezcvokla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA