Ilustrační foto: Unsplash
Mnozí šedesátníci jsou bohatí. Jen obchodníci si toho nevšímají
30. 10. 2023Mají chuť a čas dělat si radosti. Kupovat si kvalitní pěkné věci, utrácet za cestování, kulturu, vzdělávání. Mají na to prostředky. Řeč je o generaci současných padesátníků a šedesátníků. Jenže obchodníci a tvůrci reklam si to stále v plné míře neuvědomují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Štěpánková
31.10.2023 11:38
Buďme rádi, za to co máme. Bohatých seniorů je určitě u nás dost. Někdy mi připadá, že by se lidé, kteří si vydělali peníze podnikáním, nebo třeba něco zdědili, měli za své peníze stydět. Závist je nepěkná vlastnost.
Jiří Dostal
30.10.2023 14:50
:-) Vidíte, paní Coufalová, a já jsem čekal opáčení, že celý svět je samý rozmar, takže je to v pořádku; k tomu ještě debatu o rozmaru... :-)
Radmila Coufalová
30.10.2023 11:47
Pane Dostále, to, že je kus světa ve válce (která se nakonec možná přelije i k nám) ještě neznamená, že si člověk přestane užívat života. Kdo ví, jak dlouho to ještě půjde? Trpících lidí je mi líto, na charitu přispívám, ale svých zálib se vzdát nehodlám. Jen s tím cestováním už to bude horší, letos jsme ještě zvládli Jordánsko, příští rok jsme pomýšleli na Izrael...
Vlasta Nykodýmová
30.10.2023 11:33
A to si představte, nákup ženy nad 70 let, malé postavy. Nenakupuji často, ale teď, po Kovidu a po zdravotních překážkách, se pokouším...zdá se o nemožné ... A vzpomínám na dřívější ochotu prodavaček. Rády zboží nabídly .
Krejcar Stanislav
30.10.2023 09:31
Většina důchodců, si finančně hospodařila v době svého produktivního života . A dle dosaženého vzdělání . Za svého života většinou vychovali i své potomky.
Jiří Dostal
30.10.2023 07:49
:-) :-) Jo, kšeft je kšeft, na východě války planou, boj se starý světe, boj, ... a do toho stařecký rozmar :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA