FOTO: Jana Pazourová
Já turista aneb Zápisky skeptika
20. 10. 2023K šedesátým narozeninám jsem dostala od dětí pobyt v Tatrách. Jednoho krásného květnového dne jsem tedy vyrazila za dobrodružstvím a manžela Míru jsem vzala sebou, aby mu to nebylo líto.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mária Filipova
14.11.2023 20:06
Na Váš článok som " narazila" až teraz a veľmi ma pobavil. Čítala som ho môjmu chorému manželovi, ktorý sa poslednú dobu príliš neusmieval, ale pri tom Vašom článku sa s chuti smial a spomínal aj na naše " cestovateľské " príhody. Ďakujem Vám za pobavenie pri čítaní. Viete to naozaj dobre opísať.
Marie Faldynová
22.10.2023 08:55
Slovenské hory jsem milovala, ale to mi bylo 20 a vážila jsem asi tak polovic co dnes. Ale napsané je to krásně. Můj muž cestuje nejdál autobusem k lékaři, takže naše společná dovolená spočívá v tom, že jsme oba v důchodu.
Zdenka Jírová
21.10.2023 02:21
Hezky a pravdivě napsané. Já byla s rodinou 14 dní v Tatranských Matliaroch. Byli jsme tam s 15 a3 letými dcerami. Túry jsme i s nimi zvládali dobře, samozřejmě jsme se nepouštěli do vysokohorských výšek vzhledem k té malé. Ráda na to vzpomínám, bylo tam krásně. Kdybych byla zdravější a hlavně i mladší hned bych tam jela.
Marie Měchurová
20.10.2023 19:12
Moc jsem se pobavila, všechna zmiňovaná místa znám. Na Rysy jsem se vyškrábala, ale to mi bylo padesát.
Jana Pazourová
20.10.2023 18:08
Přátelé, všichni kdo hledali fotky z Tater zklamu-měla jsem je uložené na PICASE, Picasu zrušili a já o fotky přišla. Takže tam máte ilustrační lesní MOJE foto :-) (Fotky z Picasy prý jsou někde uložené, ale zatím jsem nepřišla na to kde.)
Jan Zelenka
20.10.2023 16:35
Lído, ahoj. Aleno, jsem rád, že s tím ohozem nejsem sám. Ale bylo by lepší, kdybys měla místo mokasín lodičky s podpatkem. Já měl pochopitelně nové polobotky.
Miloslava Richterová
20.10.2023 16:33
Prima :-))))))))) díky, máte bezvadný smysl pro nadsázku :-))))
Ludmila Černá
20.10.2023 14:45
Krásně jste to vylíčila. Barvitě. V Tatrách jsem byla jednou na dovče a když jsme potkali v únoru mužskýho v tričku s obrovským nákladem na zádech, jak si pravidelným krokem mašíruje kamsi nahoru po tatranském chodníčku, bylo mi jasné, že ze mě vysokohorský turista nebude. Od té doby jsem věrná Českému středohoří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA