FOTO: Věra Ježková
Můj podzim života: Den každý vezmi vděčně
17. 10. 2023Když jsem byla hodně mladá, sbírala jsem citáty a psala si je do sešitu. Mezi nimi je i jedna básnička. Sešit leží v kufru pod postelí. Nemusím ho vytahovat, básničku si pamatuji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
29.11.2023 16:38
Moc hezky vyjádřené. Každý máme svůj životní příběh odlišný, ale jedno je společného všem. Přijdeme, žijeme, odejdeme.
Daniela Řeřichová
19.10.2023 16:43
Věro, díky, moc hezky jsi své pocity vyjádřila. Já jsem také vděčná, ale zároveň vzdorovitá.
Anna Potůčková
19.10.2023 10:42
Až dnes jsem se k přečtení básně dostala. Moc hezky napsaná, život nám dává i bere. S tím my nic neuděláme, já sama jsem vděčná za všechno co mě život dal. A to co mě vzal s tím se musím vypořádat já sama....bohužel.
Jitka Hašková
18.10.2023 21:11
Věro, díky, napsal jsi to krásně, cítím to také tak, ale nemám vlohy to tak sepsat.
Martina Růžičková
18.10.2023 19:56
Věro, taky jsem kdysi sbírala citáty a básničky. Tak pěknou, jako se ukrývá v kufru pod tvou postelí, tam ale nemám. Přeji ti plno klidných dní. Pokud možno bez mraků.
Elena Valeriánová
18.10.2023 17:42
Věrko, cítím dnes a denně vděk za to, co mi život dal a dává. Jen někdy přijde splín a touha po něčem novém, neprožitém. Ale jinak čím dál víc si vážím svého klidu a nemám ráda když mě někdo nutí do různých aktivit i když s dobrým úmyslem. Přeji Ti hodně krásných dní.
Jiří Dostal
18.10.2023 16:02
:-) Pěkné, význam našich životů je mimo nás, ale je chrabré myslet si opak :-)
Zuzana Pivcová
18.10.2023 15:43
Někdo bere život vážně už v mládí, jiný ho poněkud prohýří a najednou pochopí, že už mu mnoho nezbývá. Ty patříš k těm vážným, co to zdánlivě nemají jednoduché. Ale dobře víš, jak se vším naložit, i když to často bolí. Děkuji, Věrko.
Jana Jurečková
18.10.2023 13:45
V kufru nad postelí leží krásná básnička jako nějaký klenot. Paní Věrko, děkuji za ni i za článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA