Já s maminkou. FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Jana Zelenky
Naše životní chvíle
19. 10. 2023Některé události čekají na tu vhodnou a správnou chvíli a ta, zcela obyčejná chvíle, obyčejný kus našeho života se pak mění v nezapomenutelný zážitek. Ať už příjemný, nebo nepříjemný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
27.10.2023 09:20
Krásně jste vystihl život - vždy je vše poprvé ale taky, vždy je u všeho konec. Tak už to chodí
František Matoušek
22.10.2023 18:50
Jeníku, máš pravdu. Všechno je jednou poprvé. Poprvé není však , když napíši, že se mi Tvoje příspěvky líbí.
Jan Zelenka
20.10.2023 20:24
Hanko, na operaci srdce jsem byl někdy před 15 lety. Od té doby je klid. Byl jsem v IKEMu, jsou tam jsou prvotřídní odborníci. Určitě přijdou po operaci srdce úspěšná léta.
Hana Šimková
20.10.2023 19:49
Tak mně se za chvíli stane, že půjdu prvně na operaci srdce. Nevím tedy jestli něco ještě přijde, ale rozhodně bych byla ráda.
Miloslava Richterová
20.10.2023 16:50
Pane Zelenko, je to, jak píšete - život má mnoho tváří, moc děkuji.
Jan Zelenka
20.10.2023 16:27
Pane Harte, nehodlám psát pouze líbivé články, jak by se asi většině čtenářů líbilo. Jak jsem psal včera ve 22:29, jsem realista. Život nám přináší jak radost, tak i smutek. S tím se každý musí vyrovnat po svém. Někdo se stáhne do své ulity, někdo chce dál žít a třeba i tvořit. To je každého věc. Mně život přináší inspiraci k další tvorbě. V mých glosách, fejetonech, povídkách, básních, vzpomínkách, cestopisech, i v zatím jediném vydaném románu, se skutečně zobrazuje jakási kronika mého života. Trochu upravená, trochu zidealizovaná, možná trochu až exhibicionistická. Takový pohled do rozostřeného zrcadla života a času.
Zdeněk Hart
20.10.2023 16:03
Vážený pane Zelenko, ze začátku Vašeho článku byla cítit radost a vzpomínky na to co bylo poprvé je téma velice milé, ale na závěr jste šel do „morku“ kostí a já nemohu napsat, že se mi to líbilo ani nemohu napsat, že to bylo špatné. Tak tedy konstatuji, že jsem to četl. Pro mě to je článek velice silný.
Zuzana Pivcová
20.10.2023 13:30
Myslím, že jsem měla život dost pestrý, takže těch poprvé by se v něm našlo dost. Ale podle mě je poprvé úplně všechno, protože se neshoduje nic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA