Ilustrační foto: Pixabay
Když zazní volání divokých husí
21. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
22.10.2023 10:16
Volání divokých husí - pro mě je to připomínka romantické kovbojky o Hvízdavém Danovi, kterou jsem milovala jako dospívající. Jinak moje staré paměťové šuplíky se taky uvolňují. Na rozdíl od nových, které se nějak zašprajcly.
Zuzana Pivcová
21.10.2023 19:37
Protože jsem se řadu let nedívala na televizi, byla jsem ráda, že jsem se zde v jižních Čechách mohla nějakou dobu dívat na ČT 3, kde bylo hodně starých písniček, které jsem neslyšela od mládí. Texty se mi většinou také vybavily, až jsem se sama divila. Když si nemůžu vzpomenout na nové věci, vezmu to jako legraci, že už mám hlavu plně obsazenou a nic dalšího se mi tam nevejde.
Naděžda Špásová
21.10.2023 13:40
Dano, já to mám podobné. Když zaslechnu někdy tyhle staré písně, tak mi kus textu taky naskočí. Z českých zpěváků a zpěvaček jsem jich měla ráda opravdu jen pár. Let divokých husí musí být moc pěkný.
Alena Velková
21.10.2023 10:13
Mně taky vždycky hned naskočí celé texty písniček z dětství a mládí, i když jsem je třeba leta neslyšela, ale nevzpomenu si například na jméno moderátorů, které každý den vídám v televizi :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA