Ilustrační foto: Pixabay
Podzim života a můj přínos pro lidstvo
11. 10. 2023Už je to tady. Moje přelomové narozeniny, s nimiž mi prý nastal podzim života. Stala se ze mě plnohodnotná seniorka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
11.10.2023 08:56
Vzhledem k tomu, že i já jsem součástí vesmíru, kterou nazýváme lidstvem, ráda vám oznamuji, že pro mě váš článek přínosem je. Víc takových nejen po ránu!
Vlasta Ledlová
11.10.2023 08:50
Alenko, obávám se, že dokud budeš psát podobné články, nebudeš se moci poměřovat tvojí novou veličinou 1Al. A díky za to. (-:
Daniela Řeřichová
11.10.2023 08:12
Prima, pobavila jsem se. Mám ráda lidi, kteří si umí dělat legraci sami ze sebe. :-)
Věra Ježková
11.10.2023 07:55
Alenko, bezva článek. Taky už mě napadlo, kdy že ten podzim života začíná. Přestože mám podzim nejraději ze všech ročních období, v souvislosti se svým věkem jsem na něj nikdy nepomyslela. Tak si ho pěkně užívej. A co nejmíň jednotek Al! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA