FOTO: Hana Šimková
Můj podzim života
8. 10. 2023Tak se mi zdá, že podzimy jsou stále hezčí. Barvy jsou úžasné a počasí většinou také. Je to prostě krásné babí léto. Z dětství si pamatuji podzimy velmi pochmurné a nejhůře bylo vždy, když jsem musela s rodiči povinně navštívit hřbitov. Počasí bylo lezavé, prostě velmi nepříjemné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Zwyrtková
10.10.2023 11:14
Jejda, chtěla jsem dát maximum hvězdiček za nádherný příběh a ono se to nějak stalo, že je jen jedna...Škoda že to nejde změnit dodatečně.
Jitka Caklová
10.10.2023 08:24
Z vlastní zkušenosti vím, že člověk, díky změně myšlení (míněno myšlení srdcem), může změnit svůj postoj k životu, dokonce i k názorům druhých lidí na sebe sama. Po přečtení příspěvku 9.10.2023 02:29 mi článek připadá, pouze jako zbožné přání autorky, neboť z vlastní zkušenosti vím, že vyrovnaný člověk v noci pokojně spí.
Jana Šenbergerová
10.10.2023 06:49
Hanko, to je článek na celé nebe hvězdiček, protože je prozářený sluncem. ☀️
Lenka Kočandrlová
9.10.2023 16:03
Jako děti jsme nikdy nebyly na hřbitově - neměli jsme žádné předky v hrobě - a tak jsme chodívali po lesích,kochali se barvami listí,sbírali ty nejhezčí listy a brali si je domů,nahrabali jsme listí pod stromy na velkou hromadu a pak se tam,k malé radosti rodičů,váleli....Podzim,pokud ještě svítí dostatek slunce,nepoprchává a není mlha, může být krásný,však mírně již posmutnělý.....Také si užívám poklidu v důchodu, nad ničím příliš nedumám, raději si užívám,co je a jak to je.
Eva Klímová
9.10.2023 12:55
Hezký , pozitivní článek , mám to podobně a letošní září jsme si všichni určitě užili . Procházky se psem v teplém počasí v krásné barevné přírodě , paráda :) Babí léto budiž pochváleno .
Hana Šimková
9.10.2023 11:16
Paní Švancarová jsem opravdu ráda, že jsem Vám udělala radost a dokonce výživnou. A až příště budete něco opisovat, dávejte si větší pozor. A tím konverzac e ,alespň z mé strany končí.
Jana Kollinová
9.10.2023 10:59
Paní Hano, článek mě oslovil. Při jeho čtení jsem si uvědomila, jak výstižně popisujete reálie, stavy a pocity doprovázející Váš podzim života, který je v mnohém podobný tomu mému, je s jedním dost zásadním rozdílem. Nejsem natolik dokonalá, abych vědomě udělala každý den nějaký dobrý skutek, ale určitě něco tomu podobného dělám podvědomě, aniž očekávám identickou zpětnou vazbu. Někdy platí rčení cyniků: "Dobrý skutek má být po zásluze potrestán," ale o tom Váš skvělý článek není, a to je dobře. :-)
Alena Švancarová
9.10.2023 10:49
Milá a příjemná paní Šimková zato já na Vaši reakci tehdy ne a jsem ráda,že jsem Vám ji mohla připomenout,bylo to výživné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA