FOTO: Hana Šimková
Můj podzim života
8. 10. 2023Tak se mi zdá, že podzimy jsou stále hezčí. Barvy jsou úžasné a počasí většinou také. Je to prostě krásné babí léto. Z dětství si pamatuji podzimy velmi pochmurné a nejhůře bylo vždy, když jsem musela s rodiči povinně navštívit hřbitov. Počasí bylo lezavé, prostě velmi nepříjemné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
8.10.2023 12:13
Hezký článeček. Podzim mám, hlavně pro paletu barev, odjakživa velmi ráda.
Zuzana Pivcová
8.10.2023 12:10
Hani, jsi rozumná a mnozí by si z Tebe mohli i v tomto věku vzít příklad. Jako dítě jsem podzim ráda neměla, tak akorát na pouštění draka. Jsem Beran jako naše maminka, ta podzim k stáru přímo nesnášela, že na ni všechno padá. Teprve v poslední fázi života, když jsme ji vezly podzimní krajinou, najednou řekla, že ten podzim je také hezký a byla by škoda ho nevidět. Děkuji za moc hezký článek.
Jitka Chodorová
8.10.2023 12:02
Hanko, budu se snažit řídit se Tvým návodem, přeji hodně zdraví a pohody.
Jitka Chodorová
8.10.2023 12:02
Hanko, budu se snažit řídit se Tvým návodem, přeji hodně zdraví a pohody.
Marie Ženatová
8.10.2023 11:49
Milá Haničko*, moc a moc děkuji za úsměvný článek, který mi dnes dodal chybějící optimismus ♥
Marie Měchurová
8.10.2023 11:41
Tak to má být. Přistupovat k životu optimisticky, s úsměvem. Hezké čtení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA