Všechny fotografie: Eva Mužíková
Úklady přírody
30. 9. 2023Tak to jsme okolo čtrnácté hodiny odpolední opravdu netušily, jaké zážitky nás v příštích hodinách čekají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
30.9.2023 17:39
Hezky jsi ve verších posla Váš náročný výšlap. Smekám - já bych to jistě nedala. Máš můj velký obdiv a chválím i super fotky!
Eva Krausová
30.9.2023 17:23
Evi - Bertice, Tys mě těmi verši pobavila. S vámi se pejsci mají. Umíš užívat života. I riskovat občas. No, zde jsem si přečetla dobrou radu, dát si do mobilu aplikaci Záchranka. Také občas riskuji a je to o to horší, že cestuji sama. Kamarádka ač nemusí, stále chodí do práce a na výlety nemá čas - nechápu ji... Druhá kamarádka má zdravotní problémy a tak cestuji s Robinem sama. Zrovna nyní na výletě na Moldavě jsem chtěla vyfotit vlak z kolejí, tak jsem slezla z vyššího nástupiště, ač jsem tušila, že bude pro mne problém vylézt zpět nahoru. Což se také stalo. Zpět nahoru to nešlo. Naštěstí mi pomohl gentleman z Německa. Robin sice čekal na nástupišti, ale teprve později mi došlo, že kdyby se k němu přiřítil velký pes a chtěl ho napadnout, já bych mu okamžitě nepomohla. Takže podruhé bych toto neriskovala. Škoda, že jsi tak daleko. S Tebou by výlety byly super, plné humoru.
Jana Šenbergerová
30.9.2023 14:28
Evi, povedené jako vždy. Pro mou mnohem mladší kamarádku, která bohužel zemřela, byli Ralsko jednotkou/měřítkem obtížnosti výstupu na kopce a hory. Když mi chtěla přiblížit, co mě na výletě čeká, hodnotila například 1,5 Ralska. Paradoxní je, že jsem s ní na Ralsku nikdy nebyla. Tak teď vím přesně, co to obnáší.
Zuzana Pivcová
30.9.2023 13:48
Jsi primová, Bertice, zvládneš toho ještě hodně, postaráš se o pejsky a ještě to vše "hodíš" do básně. Potěšila jsi mě.
Blanka Lazarová
30.9.2023 13:15
Evi, obdivuji vás. Výlet super, fotky pěkné a veršování také nemá chybu. Palec nahoru. :-)
Alena Velková
30.9.2023 10:25
Pěkný výlet s naštěstí dobrým koncem... I my s mužem měli pár výletů, kdy nám bylo jasné, že cesta zpět nepřipadá v úvahu a co nás čeká nahoře jsme neměli tušení. Po posledním takovémto zážitku jsem si pak raději nainstalovala do mobilu aplikaci Záchranka a pevně doufám, že jí nebudu muset nikdy použít :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA