Fotografie: Věra Ježková a Pixabay
Orientační nesmysl
27. 9. 2023Nemám orientační smysl. Z čehož soudím, že mám orientační nesmysl. Také mám špatnou prostorovou představivost. Až na výjimky potvrzující pravidlo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.10.2023 21:09
Věru, tvůj článek mě pobavil. Já orientační smysl mám. Snadno poznám i místo, které jsem jednou navštívila. Když jsme jezdívali s manželem autem na dovolenou, byla jsem vždy navigátor, protože jsem se dobře orientovala v mapě. Hlavně v zahraničí to byla velká výhoda. Ale šachy jsem se hrát nenaučila, i když jsem to několikrát zkoušela.
Martina Růžičková
28.9.2023 18:54
Věro, taky mám orientační nesmysl. Na rozdíl od tebe bych ovšem propadla i v testu prostorové představivosti. Jen se na ty kostičky podívám, dělá se mi nevolno. A šachy jsou pro mě moc hezké na podívání, ale hrát je nedokážu.
Jitka Hašková
27.9.2023 19:48
Chápu tě Věrko, není to jednoduché s orientačním smyslem. Já ho mám celkem dobrý, když jsem jezdila autem s manželem, který výborně řídil, o dovolených v Německu jsem ho musela navigovat podle mapy (tenkrát nebyly navigace) přesto, že německy neumím, on uměl, dopadlo to většinou dobře. V tělocviku na VŠE jsem ráda chodila na noční orienťáky, na denních jsem vždycky zabloudila a přišla mezi posledními. Pokud jsem jezdila autem sama, tak vždycky podle turistických map.
Irena Mertová
27.9.2023 18:33
Taky zrovna nemám orientační smysl, v naší rodině ho snad nemám nikdo. Do redakce bych ale cestu našla, protože jsem několik let bydlela kousek od ní. V lese katastrofa, ale tam už teď nechodím. V místech, kde to aspoň trochu znám, mi to nevadí. Ale když se sama ocitnu v místech neznámých, a to i v Praze, mám z toho docela stažený žaludek. :-)
Margita Melegova
27.9.2023 18:28
Pri vsech cestach na dalnici, okreskach i v lese, drive autem ted busem nebo pesky delam navigatora, manzel ma narizene ze pokud se ztrati ma volat policii, aby ho ke mne dovezla. Kdyz byl mladsi tak mi to hrozne vadilo ale co mohu vycitat cloveku ktery uz prekrocil osmdesatku.
Věra Ježková
27.9.2023 16:23
Děkuji vám za hezké a vtipné komentáře. Potěšily mě. :-) Naďo, v testu jsem dopadla dobře, jsem dvouprocentní (IQ nad 130). Zdenko, bezva nápad. Ali, fotka je z Vysočiny. Zuzko, máš můj obdiv, že cestuješ sama.
Naděžda Špásová
27.9.2023 16:09
Věrko, fakt jsem se pobavila. Tohle umíš napsat jen ty. Ani nevíš, jak ti rozumím, nepovažuji se za génia, ale inteligence mi není cizí, něco z toho, co jsi napsala je mi povědomé, já jsem se většinou o sebe musela postarat sama. Občas jsem narazila na blbce a jak je známo, to je ta nejhorší srážka. Celkem slušně se orientuji, řidičák nemám, protože jsem na něj neměla a po pár letech jsem se bála. Mám ale doma řidiče, takže se dostanu kam potřebuju. A myslím, že tvojí inteligenci by ti mohla spousta lidí závidět. ******
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA