FEJETON: Co na srdci, to na hrudníku?
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Co na srdci, to na hrudníku?

24. 9. 2023

Tak nám vzniklo nové slovesné odvětví neboli literární žánr. Jsou to tričkové nápisy. Jde o umění poměrně mladé, nicméně ve veřejnosti už značně rozšířené. Jeho popularitu jsem si naplno uvědomil během letošního horkého léta, kdy ulice byly přímo napěchovány občany v popsaných trikách.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Adolf Bloch
Ztotožňuji se s pánem na obrázku zcela vpravo.
Oldřich Čepelka
A já si nechal dát na tričko to, co vidíte. Nevytahuju se, ani nad tím nebrečím. Prostě ať si to každý vyhodnotí, jak chce. Je to prostě realita. (Byla loni :-) )
Oldřich Čepelka
Toho jsouspousty. nedávno jsem viděl slečnu, jak si vykračuje v trišku s anglickým nápisem, který v překladu zní (zkrátím o jedno písmeno): Narodila jsem se, abych byla vaší pr.elní dírou. Sázím se, že nevěděla, co to nosí.
Jiří Svoboda
Také jsem k padesátinám dostal tričko s nápisem ,,Je mi osmnáct, ale mám 32 let zkušeností," Ani nevím, zda mi to udělalo radost...léta nezastavíš. Na zkušenosti bych se vykašlal, ale těch 18 bych bral a zkušenosti znovu nabíral...
Zdenka Soukupová
Tomáši, po přečtení Vašeho fejetonu mám vždycky dobrou náladu celý den. nemohl byste je psát častěji, než jednou týdně?
Antonín Nebuželský
Říkala maminka :" co není v hlavě, musí být na hlavě"...
Zdeněk Hart
Polák = skvělý fejeton
Jan Zelenka
Aktuální a perfektní fejeton, pane Polák. To jen ukazuje jaký je dnes směr vývoje. Trochu jsem vaše fejetony zanedbával, ale slibuji, že se polepším. Přeji hodně tvůrčí inspirace.
Alena Švancarová
Skvělé,bezva,nápadité počteníčko.Jako vždy pane Poláku.Dostala jsem noční košilku od vnučky.Pokusím se přeložit co je na ní zajímavého napsáno.Dobrá inspirace.
Jana Vargová
Díky za pobavení sa další skvělé čtení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%