Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Co na srdci, to na hrudníku?
24. 9. 2023Tak nám vzniklo nové slovesné odvětví neboli literární žánr. Jsou to tričkové nápisy. Jde o umění poměrně mladé, nicméně ve veřejnosti už značně rozšířené. Jeho popularitu jsem si naplno uvědomil během letošního horkého léta, kdy ulice byly přímo napěchovány občany v popsaných trikách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
25.9.2023 20:29
A já si nechal dát na tričko to, co vidíte. Nevytahuju se, ani nad tím nebrečím. Prostě ať si to každý vyhodnotí, jak chce. Je to prostě realita. (Byla loni :-) )
Oldřich Čepelka
25.9.2023 20:28
Toho jsouspousty. nedávno jsem viděl slečnu, jak si vykračuje v trišku s anglickým nápisem, který v překladu zní (zkrátím o jedno písmeno): Narodila jsem se, abych byla vaší pr.elní dírou. Sázím se, že nevěděla, co to nosí.
Jiří Svoboda
25.9.2023 16:16
Také jsem k padesátinám dostal tričko s nápisem ,,Je mi osmnáct, ale mám 32 let zkušeností," Ani nevím, zda mi to udělalo radost...léta nezastavíš. Na zkušenosti bych se vykašlal, ale těch 18 bych bral a zkušenosti znovu nabíral...
Zdenka Soukupová
25.9.2023 13:07
Tomáši, po přečtení Vašeho fejetonu mám vždycky dobrou náladu celý den. nemohl byste je psát častěji, než jednou týdně?
Jan Zelenka
25.9.2023 09:51
Aktuální a perfektní fejeton, pane Polák. To jen ukazuje jaký je dnes směr vývoje. Trochu jsem vaše fejetony zanedbával, ale slibuji, že se polepším. Přeji hodně tvůrčí inspirace.
Alena Švancarová
24.9.2023 19:12
Skvělé,bezva,nápadité počteníčko.Jako vždy pane Poláku.Dostala jsem noční košilku od vnučky.Pokusím se přeložit co je na ní zajímavého napsáno.Dobrá inspirace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA