Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Letos poprvé
24. 9. 2023Každý člověk má své vášně, někdo je tutlá, někdo se jimi chlubí. Asi budu ta chlubící, protože já jednu takovou vášeň mám. Myslím, že nejsem sama, v naší rodině ji máme v podstatě všichni. Nebudu vás napínat, je to houbaření.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
25.9.2023 19:05
Nadi, díky za připomenutí krásného kraje kolem Máchova jezera. Byla jsem tam před 4 roky a bohužel, od té doby jsem tam nezavítala.....snad se tam ještě podívám..... fotky máš krásné jako vždy.
Naděžda Špásová
25.9.2023 11:16
Moc děkuji za slova chvály, vždycky potěší, jsem vděčná i za hvězdičky, škoda, že k nim někteří nepřidají i slova.
Helena Votíková
25.9.2023 09:41
Je to krásný kraj. Od srazu i60 jsme tu byli již několikrát, jak na projížďce po jezeře, nebo jen tak na toulkách. Naďo opět krásné fotky, které pohladí a potěší.
František Matoušek
25.9.2023 09:26
Mám rád okolí Máchova jezera a lesy kolem. Rád jsem se s vámi prošel.
Miluše Hasenohrlová
24.9.2023 19:53
Nadi, také se moc ráda procházim v lese, ale vášnivá houbařka nejsem. Fotky jako vždy ,podařené.
Zuzana Pivcová
24.9.2023 19:22
Moc hezké, celkově vám vyšlo vše. Vzpomínám na sraz i60 v roce 2016, snad se nepletu. Přijeli tam také Raškovi s holčičkami, z kterých jsou dnes už slečny. A Eva Bertice s Bertíkem. A Jitka s Radkem. A my jsme s Jirkou měli s sebou koloběžky. Je to krásný kraj. Díky, Naďo.
Soňa Prachfeldová
24.9.2023 18:40
Letos poprvé Naděnko a myslím, že určitě ne naposledy, že se vydáte znova. Chodit po lese a hledat houby, je také moje vášeň ,ztratila jsem rybičku tak jsem si ji v Nepomuku letos koupila a nebudeš věřit kolik stála. 159 Kč a tak ji opatruji jako oko v hlavě.
Věra Ježková
24.9.2023 17:13
Vem´ mě s sebou… :-) Ve Starých Splavech jsme byli na VŠ na branném kurzu.
Alena Vávrová
24.9.2023 15:43
Naďo, dík za sdílení krásných fotek z mně důvěrně známých míst. Letos jsem tam ještě nebyla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA