Ilustrační foto: Pixabay
Jak zacházet se svým stářím
24. 9. 2023Jak zacházet se svým stářím? Kašlat na něj. Něco mě bolí a nemůžu si dojít ani do koupelny? No a co! Když se budu hodně snažit, tak se to možná povede. Jakou radost z toho potom mám. Zjišťuji totiž, že ještě žiji, i když mi stáří hází překážky pod nohy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
27.9.2023 08:18
Paní Hano díky, zdravím Vás i pejska, ať Vás humor ani zdraví neopouští. (15:29 nemá chybu :-))
Hana Šimková
26.9.2023 15:29
Vando, zlom už je každý den, ale nesmíme se tomu poddávat. Jak to uděláme, tak se už zlomíme navždy
VANDA Blaškovič
26.9.2023 14:47
No jo, Hanko, Jene…uvědomuji si, že rozdíl skoro deseti let je v tomto věku hodně. A vy jste stáří před deseti roky asi také nepociťovali….Nebo ano? Kdy to začalo být ‘horší’? Kdy nastal jakýsi zlom, pokud vůbec nastal, nebo to byl plíživý proces? Já bych řekla, že jste vlastně skoro 80letí jurové .a docela inspirativní.
Oldřich Čepelka
26.9.2023 13:47
To níže byly samostatné aforismy, nějak se mi to slilo... Tak ještě k tomu hezkému oblečení. Co jiného má vlastně člověk ve stáří dělat než radost druhým? - Hledal bych proto možnost, jak to někomu věnovat.
Oldřich Čepelka
26.9.2023 13:34
Dneska jsem se probudil a marně přemýšlím, co mně není.
Každý den je krásný. Jen se někdy těžko vydýchává.
Ono stáří je celkem prima – teda… když nic nebolí…
Ve stáří je nejvyšší čas usmířit se se svou minulostí.
Já když vidím všecky ty problémy stáří, tak bych řekl, že se pánbůh musí ještě hodně učit.
Z mé nové knížky https://www.donio.cz/afo-rismy-o-zivote-i-o-vasem?
Zuzana Pivcová
25.9.2023 20:39
Haničko se svým sarkastickým humorem o vlastním stáří, Ty mě vždy hodíš do optimistické formy a třeba přestanu na chvíli kulhat a mít všelijaké myšlenky.
Hana Šimková
25.9.2023 20:02
Pane Rostislave děkuji a jsem moc ráda, že jsem Vás pobavila, Tak to bylo totiž myšleno.
Rostislav Mraček
25.9.2023 19:29
Čiší z vás humor a vtip. I když se tělu leccos nedaří, hlava to chápe jako popud k pobavení. A mne jste pobavila ohromně!
Jana Kollinová
25.9.2023 11:22
Hanko, určitě Vás každý nový den něčím potěší i když jen maličkostí, jen si stačí všimnout a na to co je Vám milé se soustředit. Určitě nezklame pejsek, to vím podle sebe. Každý den bychom si měli v našem věku hýčkat i s jeho starostmi. Jak napsal výstižně pan Zelenka: "To radostné probuzení každé ráno je nezbytný a příjemný životní rituál."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA