Seznamky nejsou prostor pro ztroskotance, které nikdo nechce
Ilustrační foto: Pexels

Seznamky nejsou prostor pro ztroskotance, které nikdo nechce

26. 9. 2023

Donedávna měla slova seznamka či inzerát na seznámení pejorativní nádech. O lidech, kteří na nich hledali lásku, si mnozí mysleli, že jde o nešťastníky, kteří se nejsou schopni seznámit jinak. V tomto směru však došlo k obrovským změnám.

seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(4.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Poprvé jsme se setkali nejen ve světě virtuálním, ale dokonce v takovém, který jsme vlastně oba pokládali za nepřijatelný. Přesto už tam zafungovala chemie a osobní setkání ji jen potvrdilo. I bez "papírování" víme, že spolu budeme "v dobrém i zlém" do konce našich společných dní. Jsme spolu třináct let a pořád nás to baví.
Jindřich Berka
Virtuální svět je fikce. Z očí do očí to je chemie, to je zájem. Někdy lidi ze seznamek zblbnou. Těch nabídek? Přitom stačí při seznámení dát to tomu druhému najevo, že máte zájem. Oslovit, usmát se a vždyť znáte řeči těla. Zvláště ženy. Jste jeden na jednoho. Je buď ano nebo ne. Další se tam neplete.
Vladimír Mrázek
Dnes je možnost seznámení horší než za našich mladých let. Žádné taneční kavárny, odpolední čaje jako kdysi, z ekonomických důvodů pořadatele. Živá hudba takřka nikde, pouze na masivních akcích. Sociálním sítím nevěřím. Přesto znám případ spolužáka a spolužačky z města střední velikosti, kteří bydleli několik ulic od sebe a dali se v pozdějším věku dohromady díky seznamce.
Zdeněk Pokorný
Při seznamování (bez ohledu) sehrává internet a ta rychlost klíčovou roli. Ta rychlost může být pro někoho zničující, ale někomu pomůže rychleji zjistit jestli chci pokračovat v rozvíjení vztahu. Pak přichází na řadu klíčové osobní setkání, kdy se projeví, jestli jsem lhal nebo ne. Mám se seznamováním po internetu dobré zkušenosti. Byl jsem takhle ve dvou dlouhodobějších vztazích. I když jsem teď sám, nelituji toho. Byla to vzácná zkušenost a obě partnerky pro mě znamenaly velké obohacení. Jsem za to všechno vděčný. Díky internetu.
Dušan Brabec
Čím vyšší věk, tím obtížnější je seznámit se. Top modelka Pavlína Pařízková v článku říká, že když je člověku přes padesát, seznámit se je velmi těžké, ale člověk to nesmí vzdávat. Ano, ve dvaceti to byla brnkačka, po rozvou pak ve čtuřiceti to ještě šlo, ale co teprve ve věku 70+. To jsem si jako vdovec osobně vyzkoušel, objevil jsem přitom i nové možnosti seznámení, tzv. speed dating, s několika ženami jsem se též sešel, ale musím konstatovat, že to byla dřina než jsem narazil na tu pravou. I když dřina zajímavá a inspirativní. A je to krásné a přeji úspěch též ostatním singl!
Jiří Dostal
:-) aneb Když pudy mlátí s umělou inteligencí :-)
Elis Rentierka
Souhlas :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%