Všechny fotografie: Jaroslava Handlová
Návraty zpět do života jsou největšími radostmi
5. 2. 2025Život je nejvzácnější a velmi křehký dar, předaný nám při narození. S přibývajícími léty si to většinou začneme uvědomovat mnohem více než za mlada. Teprve když se propadneme až na dno svých sil, musíme se vzchopit, chceme-li přežít.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
7.2.2025 19:52
S Jaruškou jsem se osobně setkala pouze jednou, přesto mi byla od prvního okamžiku velmi blízká. Sdílely jsme totiž společnou vášeň pro cestování. Navždy zůstane v mých vzpomínkách.
Eliška Murasová
7.2.2025 14:02
Díky Honzo za připomenutí, taková byla a takovou si ji budu pamatovat napořád ...
Marie Seitlová
6.2.2025 16:24
Honzo, to je moc pěkná vzpomínka na naši milou Jarušku. Znala jsem ji od prvního srazu i60, který dělala s Maruškou N. v HB. Pak jsme se vzájemně navštívily a jste více poznaly. Na ni nikdy nezapomenu.
Libuše Heulerová
6.2.2025 10:56
Honzo, díky... taková Jarka byla a zůstane i v naší paměti...jsem ráda, že jsem ji poznala. Vždy usměvavou a pozitivní.
Anna Potůčková
6.2.2025 08:31
Honzo i já děkuji za vzpomínku díky článku na naši skvělou kamarádku Jarušku. A stejně jako mnozí zde i já jsem moc ráda, že jsem měla tu čest Jaruško poznat osobně, pokecat s ní zejména na různých setkáních. Já osobně jsem se o ni bála na setkání na sv. Hostýně, kdysi sama vyšla na Kelčský Javorník a dlouho se nevracela. Dopadlo to dobře, večer byla mezi námi tenkrát tam někde trošku zabloudila. Je mě moc líto, že už s námi na setkáních a na chatu nebude. Ale zapomenuta nebude, vryla se do našich srdcí hodně hluboko. Čest její památce, pokoj její duši.
Hana Polednová
6.2.2025 07:39
Honzo, děkuji moc za tuto vzpomínku na naši milou íčkařku Jarušku. V tomto článku nádherně shrnula svůj život, který jí bohužel skončil tam, kde našla svůj splněný druhý domov. Kdo ji znal, nikdy nemůže zapomenout na empatickou, usměvavou, skromnou kamarádku, se kterou jsme se rádi potkávali na větších i menších setkáních kdekoliv v republice. Nikdy nezapomenu a Jaruško děkuji, že jsem tě mohla poznat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA