Ilustrační foto: Redakce
Reklama
26. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
4.10.2023 16:42
Jen ještě k reklamám: dnes u článku o podzimu života mi naskočila reklama Nápisy na hroby ..
Nevím, jestli jen u mne se reklamy vždy k něčemu vztahují..
Jana Šenbergerová
29.9.2023 08:53
Co neumím vypudit, toho se také snažím využít. Zlikvidovala jsem prahy. Podprahové impulzy se nemají kam nasoukat. :-)
Zdenka Jírová
28.9.2023 00:06
Reklamu nesnáším. Dokonce zásadně nekupuji žádný produkt, který je v reklamě. Bohužel, nejde se jí vyhnout. Když večer sleduji nějaký program, a vyskočí reklama, která trvá 8-10 minut, využívám tento čas k užitečným věcem: jdu si uvařit čaj do kuchyně / tam to blábolení neslyším/ nebo se jdu osprchovat. V dalším případě ztlumím zvuk a hraji si nějakou hru na mobilu. Opravdu to reklamní blábolení nesnáším.
Miloslava Richterová
27.9.2023 13:02
Teď u článku naskočilo Prezident na hrnek ! (Dříve batolata taky seděla na hrnku:-)
Zuzana Pivcová
27.9.2023 12:36
Reklamy nesleduji, ale mimoděk některou zaslechnu. Když banka prohlásí Jdeme vám naproti, tak mám zase nadlouho vystaráno.
Miloslava Richterová
27.9.2023 07:57
Reklamy jsou někdy vtipné v souvislosti s článkem, do kterého na mobilu skočí, to se mi tady stává často, někdy trapné, ale hlavně vlezlé. U básně Rozhodování naskočila reklama Stavíme 20 moderních tipů domů, na Seznamu u článku o UA naskočila reklama Chalupy k pronájmu, co na to říct..
Jan Zelenka
26.9.2023 22:34
Rozhlas neposlouchám a na webu jsem instaloval blokátor reklam A mám klid.
Zdenka Soukupová
26.9.2023 13:41
Reklama mi taky velice vadí. Hlavně to, že večer bývá skoro ve stejnou dobu na většině programů, takže není ani kam přepnout. A taky to, že jsou reklamní bloky tak dlouhé. Ale snad nás to naučí trpělivosti, to je dobrá vlastnost, ne?
Naděžda Špásová
26.9.2023 13:02
Reklamy mi hodně vadí na Primě a jejích dalších kanálech. Sleduji film a prsk reklama, dívám se chvíli a další. Bohužel, nejde mazat. Jinak na ostatních kanálech mi nevadí, pokud není o erekci. Stanice si nějak vydělávat na pořady musí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA