Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Heulerová
20.9.2023 14:49
Danuško, krásně zpracovaná dokumentace z módní přehlídky....ráda jsem se podívala...díky!!
Marie Magdalena Klosová
20.9.2023 11:16
Přidávám se k Evě Mužíkové. Je nás tu na i60 dost "pamětnic" co se týče módních přehlídek. Procházka po molu by se nám určitě opět líbila. mm
Zdenka Soukupová
19.9.2023 16:19
Parádní akce i video. :-)
Margita Melegova
19.9.2023 13:56
Na to se da rict jen jedine pekne, pekne, pekne.
Eva Mužíková
19.9.2023 12:35
Také i mne video potěšilo, záběry z přípravy a dílny, kde se vše tvoří byly obohacením. Modely se mi také zaujaly, ale zase se budu opakovat. Opravdu mi chybí, že se mezi modelkami objevila " pouze" pro mne známá íčkařka Jitka. mnohé z nás by si jistě opět chůzi po molu rády zopakovaly a určitě by přilákaly více diváku z naší íčkařské rodiny. Zdůrazňuji, že to není kritika, ale jen a jen můj pocit..
VANDA Blaškovič
19.9.2023 11:46
Ahoj, Danuše! Pěkná práce! Vzpomínám, jak jsme v letohrádku Kinských, na přehlídce i60, jako dvojčata vynesly květované šaty z 1.republiky, kolik je to let?..a jak je vidět, květy jdou stále. Krásná přehlídka, krásné modely i modelky, perfektní záznam. Díky.
Jindřich Berka
19.9.2023 09:54
Vypadáte holky super. Ještě udělejte konkurz i pro chlapy. Pár může být také elegantní. Jindra
Jindřich Berka
19.9.2023 09:50
Mám standartní postavu. jak se říká i pytel mi sluší, ale motýlek bych na sebe nevzal jako ten pán na snímku. nějaký chlapi, co vypadají mladší než ten s plenivým knírem jste mohli přibrat. Myslím si, že i já na profilové fotce vypadám elegantní, ale nejraději ve sportovním. Krade mi to roky a zdůrazní se postava, kterou cvičením i ve starším věku tvarujete. Jindra. Jindra
Marie Magdalena Klosová
18.9.2023 23:00
Bravo, dámy, skvělá přehlídka. Kdysi mě "molo" přilákalo do i60. Je to nezapomenutelné. Ještě bych si to i zopakovala. A díky Dance, šikovné reportérce, je možné být přímým účastníkem. mm
Alena Švancarová
18.9.2023 20:20
Také děkuji za možnost shlédnutí přehlídky tímto způsobem.Opravdu se mi každá modelka líbila,slušelo jim to a pánům také.
Načíst starší příspěvky